SERGI FÄUSTINO «De los Condenados» 5,6,7,8 marzo en AdriAntic

 marzo en AdriAntic 

Via Trajana 11, metro La pau 

5,6,7 a las 21h y 8 a las 20h teatre

 CAT, CAST, ENG 

condenados11.jpg 

CAT

Després de parlar de botifarrons i de cotxes «tunejats», de la vellesa i les nenes de Garabandal, de Matthew Barney i l’elegància espanyola; aquesta vegada parlarem de «teatre».

L’altre dia vaig llegir una entrevista a Astrud sobre el seu últim disc que sembla que és boníssim (la veritat és que no l’he escoltat però no m’estranyaria que ho fos perquè l’anterior ja era molt bo). L’entrevistador els preguntava com feien aquestes lletres tan interessants i ells contestaven que sol parlaven de coses normals que passaven al seu voltant, però que com avui en dia tothom intenta fer coses que no hagi fet ningú abans i ser el més modern i el més «guays», resulta que ara tot el mercat és ple de coses estranyes que no entén ningú, i si algú fa una cosa normal, resulta que és original.

Si hagués de definir aquest treball crec que seria a prop d’Astrud. Aquí només veureu a dues persones que fan com que actuen i parlen del que passa al seu voltant.

 

Fitxa artística

Direcció Sergi Fäustino

Creació Miguel Angel Altet, David Espinosa i Sergi Fäustino

Intèrprets Miguel Angel Altet i David Espinosa

Llums Luis Martí

Video Sergi Fäustino

Producció MOM/ El Vivero i Sergi Fäustino

Coproducció Teatre Lliure

Amb l’ajuda de l’INAEM -Ministeri de Cultura i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya

 

SERGI FÄUSTINO

SERGI FÄUSTINO és ballarí i director teatral, i un dels representants més ferms de les noves escenes catalanes. Ha treballat amb moltes companyies de renom i actualment treballa pel seu compte. Entre els seus espectacles: «Nutritivo», «La historia de Mª Engracia Morales», «El Cremaster de los Cojones», «f.r.a.n.z.p.e.t.e.r.»

Vaig començar la meva formació en el Club Marítim de Barcelona entre 1991 i 1992, després vaig continuar formant-me en l’aquarterament militar «Sancho Ramírez» d’Osca durant tot l’any 1993, per seguir en el centre soci-sanitari d’atenció a la tercera edat «Clínica de la Barceloneta» entre 1994 i 1996, i acabar (encara que la formació mai no acaba) en la S.N.D.O. (School for New Dance Development) a Amsterdam, entre 1996 i 1999, però la vaig deixar a mitges: eren 4 anys i jo vaig fer 3.

He treballat com a actor i ballarí en companyies importants però les he tret del currículum perquè no m’agraden i no vull que m’hi relacionin.

 

  CASTELLANO

Después de hablar de morcillas y de coches “tuneaos”, de la vejez y las niñas de Garabandal, de Matthew Barney y la elegancia española; esta vez vamos a hablar de “teatro”.

El otro día leí una entrevista a Astrud sobre su último disco que parece que es buenísimo (la verdad es que no lo he escuchado pero no me extrañaría que lo fuera porque el anterior ya era muy bueno). El entrevistador les preguntaba cómo hacían esas letras tan interesantes y ellos contestaban que solo hablaban de cosas normales que pasaban a su alrededor, pero que como hoy en día todo el mundo intenta hacer cosas que no haya hecho nadie antes y ser el mas moderno y el mas “guays”, pues resulta que ahora todo el mercado está lleno de cosas extrañas que no entiende nadie, y si alguien hace una cosa normal, pues resulta que es original.

Si tuviera que definir este trabajo creo que estaría cerca de Astrud. Aquí solo vais a ver a dos personas que hacen como que actúan y hablan de lo que pasa a su alrededor.

 

Ficha artística

Dirección Sergi Fäustino

Creación Miguel Angel Altet, David Espinosa y Sergi Fäustino

Intérpretes Miguel Angel Altet y David Espinosa

Luces Luis Martí

Video Sergi Fäustino

Producción  MOM/ El Vivero y Sergi Fäustino

Coproducción Teatre Lliure

Con la ayuda del INAEM -Ministerio de Cultura y del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya

 

SERGI FÄUSTINO

SERGI FÄUSTINO es bailarín y director teatral, y unos de los representantes más firmes de las nuevas escenas catalanas. Ha trabajado con muchas compañías de renombre y actualmente trabaja por su cuenta. Entre sus espectáculos: «Nutritivo»,  «La historia de Mª Engracia Morales», «El Cremaster de los Cojones», «f.r.a.n.z.p.e.t.e.r.»

Empecé mi formación en el Club Marítimo de Barcelona entre 1991 y 1992, luego continué formándome en el  acuartelamiento militar “Sancho Ramírez” de Huesca durante todo el año 1993, para seguir en el centro socio-sanitario de atención a la tercera edad “Clínica de la Barceloneta” entre 1994 y 1996, y acabar (aunque la formación nunca acaba) en la S.N.D.O. (School for New Dance Development) en Amsterdam, entre 1996 y 1999, pero la dejé a medias: eran 4 años y yo hice 3.

He trabajado como actor y bailarín en compañías importantes pero las he quitado del currículum porqué no me gustan y no quiero que me relacionen con ellas.

 

ENGLISH

 After talking about black puddings and tuning cars, elderly and children of Garabandal, of Matthew Barney and Spanish elegance, this time we’ll talk about ‘theatre’.

 

The other day, I red an interview with Astrud about their latest album, that seems fantastic (the truth is that I have not heard it, but I don’t doubt that it is because their last one was very good).  The interviewer asked them how they wrote interesting lyrics and they replied that they only spoke about normal things that went on around them,.  Also that now everyone tries to do things that are unique in order to be the most modern and “coolest”.  Therefore now the market is full of strange things that no-one understands, and if someone does a normal thing -it is original.

If I had to define this work I think it would be close to Astrud. Here you will only see two people who act like they do and talk about what is happening around them.

 

Artistic team

Directed by Sergi Faustino.

Created Miguel Angel Altet, David Espinosa and Sergi Faustino.

Performers Miguel Angel Espinosa and David Altet.

Lights Luis Marti.

Video Sergi Faustino.

Production MOM / El Vivero and Sergi Faustino.

Coproduction Teatre Lliure

With the help of INAEM-Ministerio de Cultura and the Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

 

SERGI FÄUSTINO

SERGI FÄUSTINO is a dancer and theater director, and one of the strongest representatives of the new Catalan scenes. He has worked with many renowned companies and is currently working on their own. Among his shows: » Nutritivo», «La historia de M ª Engracia Morales», » El Cremaster de los Cojones», «f.r.a.n.z.p.e.t.e.r.»

I started my training at the Marine Club of Barcelona between 1991 and 1992.  I continued my training in the military barracks «Sancho Ramírez» in Huesca during the year 1993, so that I could continue at the health care centre for the elderly «Barceloneta Clinic» between 1994 and 1996, and finally (although the training never ends) in SNDO (School for New Dance Development) in Amsterdam between 1996 and 1999, but I left halfway through, it would have been 4 years but I completed 3.

I’ve worked as an actor and a dancer for alot of important companies but I have removed them from the my CV because I do not like them and I don’t want to be associated with them.

 condenados33.jpg