KARL STETS «Cuerdo» teatre d’objectes/minimalista 19,20,21,22marzo

AdriAntic 

Via Trajana 11, metro La pau

Imprescindible reservar la entrada 93 315 23 54

lanticteatre@lanticteatre.com 

19, 20, 21 de marzo  a les 21h

22  de marzo a les 20h 

fachadaadriantic.jpg 

KARL STETS

«Cuerdo»   teatre d’objectes /  minimalista 

19, 20, 21 a les 21h

22  a les 20h

karl-2.jpg  

CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH

Amb elements de circ, manipulació d’objectes i marionetes, Mr. Stets condueix el públic per un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió d’una pel·lícula de terror. Immers en el seu món desgastat, tan corroït com simpàtic.

Un home entre gatejant, portant una maleta a l’esquena… acompanyat per una cinta de casette i un rústic megàfon. Una corda per a malabarejar. Una corda que es comporta com un escurçó. Un peixet gairebé viu. 9 rateres per a un número de faquirisme estrany.

 KARL STETS

Karl Stets va néixer a Dinamarca l’any 1974. Va començar la seva carrera artística l’any 1992. Ha treballat, entre altres, amb el «Cirkus Cirkor» a Suècia durant molt temps. Amb la companyia «False Majeure» de Dinamarca i amb Kitt Johnson X-act en l’espectacle «The lemonkeepers». El 2002 es trasllada a Barcelona, on ha format part en l’espectacle «Rodó», Premi Nacional de Circ de Catalunya 2006, produït per l’Ateneu Popular de Nou Barris i dirigit per Leandre Ribera.

Amb la seva pròpia companyia «LICEdeLUXE» ha creuat tot Europa i ha arribat a Sud-amèrica. Karl ha estudiat en l'»Academy for Untamed Kreativety» a Copenhaguen i en la «Moscow State Circus School», Rússia. Karl combina el seu treball de creador amb el de formador a l’escola de circ de Copenhagen i ocasionalment imparteix tallers de manipulació d’objectes. També és músic a diverses bandes.

 CASTELLANO

Con elementos de circo, manipulación de objetos y marionetas, Mr. Stets conduce al público por un espectáculo que combina el juego ligero del payaso con la tensión de una película de terror. Inmerso en su mundo desgastado, tan corroído como simpático.

Un hombre entre gateando, llevando una maleta en la espalda… acompañado por una cinta de casette y un rústico megáfono. Una cuerda para malabarear. Una cuerda que se comporta como una víbora. Un pececito casi vivo. 9 ratoneras para un número de faquirismo extraño.

 KARL STETS

Karl Stets nació en Dinamarca en el año 1974. Comenzó su carrera artística en el año 1992. Ha trabajado, entre otros, con el «Cirkus Cirkor» en Suecia durante mucho tiempo. Con la compañía «False Majeure» de Dinamarca y con Kitt Johnson X-act en el espectáculo «The lemonkeepers». En 2002 se traslada a Barcelona, donde ha formado parte en el espectáculo «Rodó», Premio Nacional de Circo de Cataluña 2006, producido por el Ateneu Popular de Nou Barris y dirigido por Leandre Ribera.

Con su propia compañía «LICEdeLUXE» ha cruzado toda Europa y ha llegado a Sudamérica Karl ha estudiado en la «Academy for Untamed Kreativety» en Copenhague y en la «Moscow State Circus School», Rusia. Karl combina su trabajo de creador con el de formador en la escuela de circo de Copenhagen y ocasionalmente imparte talleres de manipulación de objetos. También es músico en varias bandas.

 

karl-1.jpg  

ENGLISH

 With elements of circus performance, and of the manipulation of objects and puppets Mr Stets steers the audience to a show that combines light clown playing with the tension of a horror film. Immersed in his worn-out world, as corroded as lovely.

A man crawling, carrying a suitcase in the back. A string to juggle. A string that behaves like a snake. A little fish almost alive. Nine pieces of strange faquirism.

 KARL STETS

Karl Stets was born in Denmark in 1974. He began his artistic career in 1992. He has worked with, amongst others, the «Cirkus Cirkor» in Sweden for a long time. With the «False Majeure» in Denmark and Kitt Johnson X-act in the show «The lemonkeepers». In 2002 he moved to Barcelona, where he took part in the show «Rodó» Premio Nacional de Circo de Catalunya 2006 (produced by the Ateneu Popular de Nou Barris) and was directed by Leandre Ribera.

With his own company «LICEdeLUXE» has crossed all of Europe and down to South America. Karl has studied at the «Academy for Untamed Kreativety» in Copenhagen and the «Moscow State Circus School», Russia. Karl combines his creative work with the trainer in the circus school in Copenhagen and occasionally teaches workshops in how to manipulate objects. He is also a musician in several bands.

karl-3.jpg 

COM ARRIBAR A L’ADRIANTIC? video

http://www.youtube.com/watch?v=-b2O2YR23Rs