CIA. LALUPE Iva Horvat / Vicens Mayans 26,27,28 marzo en AdriAntic

 

 26,27,28 marzo 21h en AdriAntic

CIA. LALUPE   Iva Horvat / Vicens Mayans

«Terrorvisión»

teatre físic / 6€

reservar entrada al  93.315.23.54

lanticteatre@lanticteatre.com 

 AdriAntic  via Trajana 11, 1º 2ª,  metro La Pau

fachadaadriantic.jpg

 CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH

Un actor/director que vol passar a la història fent la pel.lícula perfecta… inicia un viatge de la mà d’un personatge fictici: Buster «Baba» Casey, un assassí en sèrie enamorat de la música country i de les pel.lícules de terror. Fins a quin punt estem vivint la nostra vida real o fins a quin punt tot el que vivim es només una pel.lícula imaginària que ens pot portar directament al més alt; la televisió, les grans masses, la pseudofama… sortir en totes les portades de revistes i diaris…? que faries per arribar-hi? podries arribar a matar? els psicokillers són els nous ídols, les noves estrelles? Podem utilitzar les pel.lícules de terror com a mètode per conèixer-nos realment? si t’apropes a allò que et fa por estàs més a prop de tu mateix? només els creients sobreviuen després de tot? Totes aquestes qüestions es desenvolupen dins d’una peça/pel.lícula online, endinsant-nos en un llenguatge de dansa-teatre amb una visió còmica i cinematogràfica de tota l’estructura dramatúrgica, escènica i d’espai.

 FITXA ARTÍSTICA

interpretació Vicens Mayans
creació Vicens Mayans i Iva Horvat
direcció Iva Horvat
vídeo Cristina Hage
música Jordi Maranges + Rakel Mandela
disseny de llums Soraya Bravo
disseny gràfic Sir Mister Louis
una coproducció de Cía. Lalupe / Antic Teatre – Espai de Creació
agraïments Cía. Bebeto Cidra, Gustavo Lesgart, Sofía Asencio, Tomàs Aragay, Kala, Emilio, David, Michael Myers, Ed Wood, a les nostres mares que ens han fet com som i a tots els directors de pel.lícules de terror siguin o no coneguts…

 CIA. LALUPE  s’inicia l’any 2000 a Palma de Mallorca amb la creació de teatre físic “Lo peor es esa estúpida sensación” (2001) i amb la peça de dansa teatre “Esta no es mi casa” (2003). Realitzen la primera incursió en la video-dansa amb “Para subir primero hay que bajar” (2003). L’any 2004 participen amb “Esta no es mi casa” a la Mostra d’art contemporani de Barcelona, en la clausura de Mac Zona ’04 (Barcelona), a la Mostra de nous espais Rock&Rostoll de Mallorca i a la Presentació del Laboratori Tisner d’arts escèniques de Barcelona. Al 2006 es crea la peça “Turnai”, emmarcada en la Mostra de noves tendències artístiques organitzada pel Teatre La Farinera de Barcelona i en el 2007 participen amb la mateixa peça dintre de La mostra de teatre llatinoamericà organitzada per La Nau Ivanow. L’any 2007 es crea la peça «Putas & coches» que es presenta una vegada més a la Mostra de noves tendències artístiques organitzada pel Teatre de la Farinera i el 2008 formen part de la programació del Festivall Ulls a Barcelona.

terrorvision-web.jpg

CASTELLANO

Un actor/director que quiere pasar a la historia haciendo la película perfecta… inicia un viaje de la mano de un personaje ficticio: Buster «Baba» Casey, un asesino en serie enamorado de la música country y de las películas de terror.

Hasta qué punto estamos viviendo nuestra vida real o hasta qué punto todo lo que vivimos es sólo una película imaginaria que nos puede llevar directamente a lo más alto; la televisión, las grandes masas, la pseudofama… ¿salir en todas las portadas de revistas y diarios…? ¿qué harías para conseguirlo? ¿podrías llegar a matar? ¿los psicokillers son los nuevos ídolos, las nuevas estrellas? ¿Podemos utilizar las películas de terror como método para conocernos realmente? Si te acercas a aquello que te da miedo ¿estás más cerca de ti mismo? ¿sólo los creyentes sobreviven después de todo? Todas estas cuestiones se desarrollan dentro de una pieza/película online, adentrándonos en un lenguaje de danza-teatro con una visión cómica y cinematográfica de toda la estructura dramatúrgica, escénica y de espacio.

 

FICHA ARTÍSTICA

interpretación Vicens Mayanscreación Vicens Mayans e Iva Horvatdirección Iva Horvatvideo Cristina Hagemúsica Jordi Maranges + Rakel Mandeladiseño de luces Soraya Bravodiseño gráfico Sir Mister Louisuna coproducción de Cía. Lalupe / Antic Teatre – Espai de Creacióagradecimientos Cía. Bebeto Cidra, Gustavo Lesgart, Sofía Asencio, Tomàs Aragay, Kala, Emilio, David, Michael Myers, Ed Wood, a nuestras madres que nos han hecho como somos y a todos los directores de películas de terror sean conocidos o no…

 

CIA. LALUPE se inicia el año 2000 en Palma de Mallorca con la creación de teatro físico «Lo peor es esa estúpida sensación» (2001) y con la pieza de danza teatro «Esta no es mi casa» (2003). Realiza la primera incursión en la video-danza con «Para subir primero hay que bajar» (2003). En 2004 participan con «Esta no es mi casa» en la Muestra de arte contemporáneo de Barcelona, en la clausura de Mac Zona ’04 (Barcelona), en la Muestra de nuevos espacios Rock & Rostoll de Mallorca y en la presentación del Laboratori Tísner d’arts escèniques de Barcelona. En el 2006 se crea la pieza «Turnai», enmarcada en la Muestra de nuevas tendencias artísticas organizada por el Teatro La Farinera de Barcelona y en el 2007 participan con la misma pieza dentro de la Mostra de Teatro Latinoamericano organizada por la Nau Ivanow. En 2007 se crea la pieza «Putas & coches» que se presenta una vez más en la Muestra de nuevas tendencias artísticas organizada por el Teatro la Farinera y en el 2008 forma parte de la programación del Festivall Ulls en Barcelona.

 

ENGLISH

 An actor/director who wants to go down in history by making the perfect film… begins a journey with a fictional character: Buster «Baba» Casey, a serial murderer in love with country music and horror movies. Are we living real or are we living just an imaginary film that can take us straight to the top, TV, large masses, the pseudofame… To appear in all the covers of magazines and newspapers…? What would you do to achieve it? Could you get to kill? Are psicokillers the new heroes, new stars? Can we use horror films as a way to really know ourselves? If you get close to what you fear, are you closer to yourself? Only believers survive after all? All these issues are developed within a piece / movie online, entering a language of dance-drama with a comical and cinematographical vision of dramatic structure, scene and space.

Cast

Performer Vicens Mayans

Creation Vicens Mayans and Iva Horvat

Direction Iva Horvat

Video Cristina Hage

Music Jordi Maranges + Rakel Mandela

Lighting design Soraya Bravo

Graphic design Mister Sir Louis

A co-production of Cía. Lalupe / Antic Teatre – Espai de Creació

Thanks to Cía. Bebeto Cidra, Gustavo Lesgart, Sofia Asencio, Tomàs Aragay, Kala, Emilio, David, Michael Myers, Ed Wood, our mothers that have made us as we are and all directors of horror films, known or not…

 

CIA. LALUPE began in 2000 in Palma de Mallorca with the creation of physical theater «Lo peor es esa estúpida sensación» (2001) and with the dance theater piece «Esta no es mi casa» (2003). They make the first foray into video-dance with «Para subir primero hay que bajar» (2003). In 2004 they participated with «Esta no es mi casa» in the Muestra de arte contemporáneo de Barcelona, in the closing of Mac Zona ’04 (Barcelona), in the Muestra de nuevos espacios Rock & Rostoll of Mallorca and in the presentation of Laboratori Tísner d’arts escèniques of Barcelona. In 2006 was created the piece «Turnai», framed by the Muestra de nuevas tendencias artísticas organized by the Teatro La Farinera Barcelona in 2007 and they presented the same piece in the Mostra de Teatro Latinoamericano organized by Nau Ivanow. In 2007 they created the piece «Putas & Coches» which was presented once again in the Muestra de nuevas tendencias artísticas organized by the Teatro La Farinera in 2008 and was part of the programming of Festivall Ulls in Barcelona