LA TRISTURA,“AÑOS 90. NACIMOS PARA SER ESTRELLAS” 14,15,16,17/5 en AdriAntic

anos90_foto-david-benito.jpg   www.latristura.comCatalà, Castellano, English

Maig 2009:

Dijous 14 a les 21h

Divendres 15 a les 21:30h

Dissabte 16 a les 21h

Domingo 17 a les 20h

 

LA TRISTURA

“ANYS 90. VAM NÀIXER PER A SER ESTRELLES”

 Teatre, creació experimental

(Premi Injuve 2008 Propostes Escèniques)

 

 En AdriAntic, espai de creació i investigació d’Antic Teatre

Via Trajana 11, 1r pis

(al costat del metro La Pau, L2-L4. Vídeo «Com arribar a AdriAntic» en: http://www.youtube.com/watch?v=rDih8Fu1Kuo)

 Una obra de La tristura. Text: Pablo Fidalgo i Celso Giménez. Intèrprets: Itsaso Arana y Violeta Gil

 producció – coproducció: La tristura.

Colabora La Casa Encendida i el Aula de Teatro de la Universidad de Alcalá

Els anys 90 som tu i jo, mirant als nostres pares cara a cara.

Te’n recordes del anys 90, Celso? Hem d’oblidar tantes imatges i escoltar de nou. Els anys 90 fan que l’antiguitat siga ridícula. Els anys 90 és Berlín, és Srebenica, és Kuwait, és Nova York.

Te’n recordes dels anys 90, Itsaso? Els anys 90 és una forma de llançar-te a terra, una olor a cremat.

Els anys 90 son l’única cosa que sabem de la vida. Sabem tan poc? Te’n recordes dels anys 90, Violeta? Els anys 90 són totes les coses que estan a terra i que trigaràs tota la vida a recollir.

Hem d’oblidar tantes imatges i escoltar de nou. Te’n recordes dels anys 90, Pablo? Perquè jo ja no me’n recorde de res.

 Pablo, Celso, Violeta i Itsaso. Vam nèixer en els 80, i ens vam conèixer 20 anys més tard en Madrid. Som quatre, cada nit tornem a contar-nos i mai ne som més. Encara no hem decidit si contestar a la pregunta sols, a quatre veus o per torns. No sabem si és natural o artificiós. Entre ser un i ser tots està La tristura, entre ser una família i ser amants, entre restar a Madrid o viatjar a Europa. L´amor no sempre és perfecte, l´amor només és amor.

 anos90_autor-david-benito_m.jpg

  Castellano

 Mayo 2009:

Jueves 14 a las 21h

Viernes 15 a las 21:30h

Sábado 16 a las 21h

Domingo 17 a las 20h

 En AdriAntic, espacio de creación e investigación de Antic Teatre

Vía Trajana 11, 1r piso

(al lado del metro La Pau, L2-L4. Vídeo «Cómo llegar a AdriAntic» en: http://www.youtube.com/watch?v=rDih8Fu1Kuo)

 

LA TRISTURA

“AÑOS 90. NACIMOS PARA SER ESTRELLAS”

Teatro, creación experimental

(Premio Injuve 2008 Propuestas Escénicas)

 Una obra de La tristura. Texto: Pablo Fidalgo y Celso Giménez. Intérpretes: Itsaso Arana y Violeta Gil

 producción – coproducción: La tristura.

Colabora La Casa Encendida y el Aula de Teatro de la Universidad de Alcalá

 

Los años 90 somos tú y yo mirando a nuestros padres cara a cara.¿Te acuerdas de los años 90, Celso? Tenemos que olvidar tantas imágenes y escuchar de nuevo. Los años 90 hacen que la antigüedad sea ridícula. Los años 90 es Berlín, es Srebrenica, es Kuwait, es Nueva York.¿Te acuerdas de los años 90, Itsaso? Los años 90 es una forma de tirarte al suelo, un olor a quemado.Los años 90 son lo único que sabemos de la vida. ¿Sabemos tan poco? ¿Te acuerdas de los años 90, Violeta? Los años 90 son todas las cosas que están en el suelo y que vas a tardar toda tu vida en recoger.Tenemos que olvidar tantas imágenes y escuchar de nuevo. ¿Te acuerdas de los años 90, Pablo? Porque yo ya no me acuerdo de nada.

 Pablo, Celso, Violeta e Itsaso. Nacimos en los 80, y nos conocimos 20 años más tarde en Madrid.

Somos cuatro, cada noche volvemos a contarnos y nunca somos más. Todavía no hemos decidido si contestar a la pregunta solos, a cuatro voces o por turnos. No sabemos si es natural o artificioso. Entre ser uno y ser todos está La Tristura, entre ser una familia y ser amantes, entre quedarse en Madrid o viajar a Europa. El amor no siempre es perfecto, el amor es sólo amor.

 anos90_autor-alvaro-perez.jpg English

 May 2009:

Thursday 14 at 21h

Fridays 15 at 21:30h

Saturday 16 at 21h

Sunday17 at 20h

 In AdriAntic, espai of creació i investigació d’Antic Teatre Via Trajana 11, 1r floor (next to the meter the Pau, L2-L4. Video «How to arrive at AdriAntic» in: http://www.youtube.com/watch?v=rDih8Fu1Kuo)

 

LA TRISTURA

“THE 90´S. WE WERE BORN TO BE STARS”

 Theater, experimental creation

(Injuve Prize 2008 Scenic Proposals)

 A play by La tistura. Text: Pablo Fidalgo and Celso Giménez. Cast: Itsaso Arana and Violeta Gil

 production – coproduction: La tristura.

With the support of La Casa Encendida and the Aula de Teatro de la Universidad de Alcalá

 The 90’s are you and me looking face to face to our parents. Do you remember the 90’s Celso? We have to forget so many images and listen again. The 90’s make the ancient times ridiculous. The 90’s are Berlin, Srebrenica, Kuwait, New York.

Do you remember de 90’s, Itsaso? The 90’s is a way to fall unto the ground, a burning smell. The 90’s is the only thing we know about life. Do we know so little? Do you remember the 90’s, Violeta? The 90’s are all the things that are on the ground and that you’ll be collecting all your life. We have to forget so many images and listen again. Do you remeber the 90’s, Pablo? Because I do not remember a thing.

la-tristura-en-concierto.jpg

 

Pablo, Celso, Violeta and Itsaso. We were born in the 80´s and we met each other 20 years later in Madrid. We are four, every night we count each other again but we are never more than four. We have not decided yet wether to answer the question alone, four voices or in turns. We do not know if it´s natural or artificial. Between being one and being all is La Tristura, between being a family and being lovers, between staying in Madrid or travelling  to Europe. Love is not always perfect, love is only love.