International Performance Festival-Diverse Universe – 18,19/20h en AdriAntic

 

 International Performance Festival

Diverse Universe

Dilluns 18 i dimarts 19 a les 20 h

Tallinn // Riga // Berlin // Bâle // Marseille // Toulouse // Barcelona

organitzadors : NON GRATA http://www.performance.ee/diverseuniverse/

 

L’objectiu del festival de performance DIVERSE UNIVERSE és retornar l’experimentació, el no conformisme i la creativitat a l’art contemporani. 

En AdriAntic  , espai de creació i investigació d’Antic Teatre

Via Trajana 11, 1r pis

(al costat del metro La Pau, L2-L4. Vídeo «Com arribar a AdriAntic» en: http://www.youtube.com/watch?v=rDih8Fu1Kuo)

CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH

rachelhoffman.jpg 

Dilluns 18 i dimarts 19 a les 20h

Diverse Universe

International Performance Festival

Tallinn // Riga // Berlin // Bâle // Marseille // Toulouse // Barcelona

 

http://www.performance.ee/diverseuniverse/

L’objectiu del festival de performance DIVERSE UNIVERSE és retornar l’experimentació, el no conformisme i la creativitat a l’art contemporani. Va ser fundat el 2005, organitzat pel grup de performance Nongrata, amb seu a Pärnu, Estònia. L’art que es presenta principalment és creat per artistes de l’àrea de les arts visuals i escèniques. Com a espai creatiu, Nongrata així com la majoria dels participants prefereixen estructures alternatives, espais d’experimentació i comunitats construïdes des de la iniciativa personal. Diverse Universe està dirigit a tots els que acceptin l’art com un mitjà eficaç per a la cognició del món.

 

PROGRAMA:

KoPas (Korea) _ Kim Baek Ki // Kwon Soo Im // Lee Jung Hun

NON GRATA (Estonia) _ Anonymous Boh // Devil Gril Funky Chicken // Little Tom

RUBENS GROUP (Estonia) _ Sybille Neeve // Piret Tombak // Tuul

Rachel Hoffman (Florida/USA)

Chealsea Wolf et Steve Vanoni (California/USA)

Jean-Michel Rubio (França)

Eric Demay 1ka (França)

Reno Vs Nada (França)

 

NON GRATA (organitzadors)

Non Grata es va crear el 1998 com un clam d’acció creativa. Non grata té una reputació arreu del món pel seu caràcter transgressor i les seves activitats culturals avançades d’art de performance. Non Grata és un grup multi-generacional d’artistes que preserven l’anonimat individual per crear art col.lectiu.

Academia Non Grata és una organització sense ànim de lucre, escola internacional d’art dedicada a l’estudi i la pràctica de l’art contemporani interdisciplinari. L’escola independent d’art alternatiu ANG és una organització no governamental, una institució no acreditada que permet una major llibertat en la nostra programació artística i educativa.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ARTISTES PARTICIPANTS A:

http://www.performance.ee/diverseuniverse/

 carteldiverseuniverse-web.jpg

CASTELLANO

 

Lunes 18 y martes 19 a las 20h

Diverse Universe

International Performance Festival

Tallinn // Riga // Berlin // Bâle // Marseille // Toulouse // Barcelona

 

http://www.performance.ee/diverseuniverse/

El objetivo del festival de performance DIVERSE UNIVERSE es devolver la experimentación, el no conformismo y la creatividad al arte contemporáneo. Fue fundado en 2005, organizado por el grupo de performance Nongrata, con sede en Pärnu, Estonia. El arte que se presenta principalmente es creado por artistas del área de las artes visuales y escénicas. Como espacio creativo, Nongrata así como la mayoría de los participantes prefieren estructuras alternativas, espacios de experimentación y comunidades construidas desde la iniciativa personal. Diverse Universe está dirigido a todos los que acepten el arte como un medio eficaz para la cognición del mundo.

 

PROGRAMA:

KoPas (Korea) _ Kim Baek Ki // Kwon Soo Im // Lee Jung Hun

NON GRATA (Estonia) _ Anonymous Boh // Devil Gril Funky Chicken // Little Tom

RUBENS GROUP (Estonia) _ Sybille Neeve // Piret Tombak // Tuul

Rachel Hoffman (Florida/USA)

Chealsea Wolf et Steve Vanoni (California/USA)

Jean-Michel Rubio (Francia)

Eric Demay 1ka (Francia)

Reno Vs Nada (Francia)

 

NON GRATA (organizadores)

Non Grata se creó en 1998 como un clamor de acción creativa. Non grata tiene reputación en todo el mundo por su carácter transgresor y sus actividades avanzadas de arte de performance. Non Grata es un grupo multi-generacional de artistas que preservan el anonimato individual para crear arte colectivo.

Academia Non Grata es una organización sin ánimo de lucro, una escuela internacional de artes dedicadas al estudio y la práctica del arte contemporáneo interdisciplinario. La escuela independiente de arte alternativo ANG es una organización no gubernamental, una institución no acreditada, cosa que permite una mayor libertad en nuestra programación artística y educativa.

 

MÁS INFORMACIÓN SOBRE LOS ARTISTAS PARTICIPANTES EN:

http://www.performance.ee/diverseuniverse/

 


 

ENGLISH

 

Monday 18th and Tuesday 19th at 8pm

Diverse Universe

International Performance Festival

Tallinn // Riga // Berlin // Bâle // Marseille // Toulouse // Barcelona

 

http://www.performance.ee/diverseuniverse/

The aim of the performance festival DIVERSE UNIVERSE is to bring experiments, non-conformism and creativity back to the contemporary art. The festival was founded on 2005 and it is organized by performance group Nongrata, based in Pärnu, Estonia. Art presented is mostly created by artist with the background of visual arts. As creative space, Nongrata as well as majority of participants prefer alternative structures, experimental spaces and communities built up on personal initiative. Diverse Universe is targeted to everyone who accept art as an effective mean of cognition of the world.

 

PROGRAM:

KOPAS (Korea) _ Kim Baek Ki // Kwon Soo Im // Lee Jung Hun

NON GRATA (Estonia) _ Anonymous Boh // Devil Gril Funky Chicken // Little Tom

RUBENS GROUP (Estonia) _ Sybille Neeve // Piret Tombak // Tuul

Rachel Hoffman (USA)

Chealsea Wolf et Steve Vanoni (USA)

Jean-Michel Rubio (France)

Eric Demay 1ka (France)

Reno Vs Nada (France)

 

NON GRATA (organizers)

Non Grata was created in 1998 as a call for creative action. Non grata is reputed worldwide for their transgressor nature and their advanced performance art activities. Non Grata is a multi-generational group of artists that preserve individual anonymity to create collective art.

Academia Non Grata is a nonprofit organization, an international school dedicated to arts and interdisciplinary contemporary art practice. The independent school of alternative art ANG is a nongovernmental organization, an institution not accredited, which allows greater freedom in our artistic and educational programming.

 

MORE INFORMATION ABOUT THE PARTICIPANT ARTISTS IN:

http://www.performance.ee/diverseuniverse/