AYMERIC HAINAUX-28/5-21h-AdriAntic -Performance humanbeatbox

 En AdriAntic  , espai de creació i investigació d’Antic Teatre

Via Trajana 11, 1r pis

(al costat del metro La Pau, L2-L4. Vídeo «Com arribar a AdriAntic» en: http://www.youtube.com/watch?v=rDih8Fu1Kuo)

Imprescindible reservar 93 315 23 54 / lanticteatre@lanticteatre.com 

 

CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH

 Dijous 28 de maig a les 21h

AYMERIC HAINAUX

Performance – humanbeatbox · 6€

 farmlab_losangeles_2008web.jpg

Dijous 28 de maig a les 21h

AYMERIC HAINAUX

Performance – humanbeatbox · 6€

Performance, només performance

El treball d’Aymeric HAINAUX és un paisatge que combina les arts plàstiques, el dibuix, el còmic o la performance sonora. En ella s’estableixen les bases per a una pràctica de la performance vocal i corpòria, oscil·lant entre la potència i la dolçor, durant la qual tornades, Beatbox, bufades ronques i objectes es troben, circulant entre els espectadors i celebrant la vida.

«Caminar és la base de tot el meu treball, caminar d’una manera intensa d’un punt a un altre… de què serveixen els nostres genolls? el nostre colzes? les nostres oïdes… Un cos i un espai ens han estat donats per viure.»

Aquest treball tracta de la vida, tracta de caminar.

 

AYMERIC HAINAUX

Artista francès del humanbeatbox (experimentació vocal), de gira per mig món.

Premiat a la penúltima edició del French Human Beat Box Contest, aquest performer ha col.laborat amb artistes de diverses disciplines: la ballarina contemporània Christine Quoiraud, el músic Robbie Francis, i ha creat un solo de performance que està passejant per diversos països d’arreu del món. També és artista plàstic, havent editat 3 llibres gràfics. Viatja sempre en autostop recopilant arreu materials per a les seves creacions.

 

«El meu treball és una massa sonora de tornades, ritmes (humanbeatbox) violents, cants, xiulets. Tot això se m’apareix quan realitzo llargues caminades o a través del treball manual o físic. Intento, amb el mínim d’efectes (del meu cos, de tintinejos i amb l’harmònica), expressar-ho de manera viva i musical (al so i al cos).»

 LA NATURALESA ÉS LA REALITAT

«Com en un espai donat o durant llargues marxes, el cos es pot implicar en l’expressió d’un so, d’una energia?»

 www.unpoisson.com

www.myspace.com/aymerichainaux

91.jpg

CASTELLANO

 Performance, sólo performance.

El trabajo de Aymeric HAINAUX es un paisaje que combina las artes plásticas, el dibujo, el cómic o la performance sonora. En ella se establecen las bases para una práctica de la performance vocal y corpórea, oscilando entre la potencia y la dulzura, durante la cual estribillos, Beatbox, soplidos roncos y objetos se encuentran, circulando entre los espectadores y celebrando la vida.

«Caminar es la base de todo mi trabajo, caminar de una manera intensa de un punto a otro… ¿de qué sirven nuestras rodillas? ¿y nuestros codos? Nuestros oídos… Un cuerpo y un espacio nos han sido dados para vivir. «

Este trabajo trata de la vida, trata de caminar.

 

AYMERIC HAINAUX

Artista francés del humanbeatbox (experimentación vocal), de gira por medio mundo.

Premiado en la penúltima edición del French Human Beat Box Contest, este artista ha colaborado con artistas de diversas disciplinas: la bailarina contemporánea Christine Quoiraud, el músico Robbie Francis, y ha creado un solo de performance que está paseando por diversos países de todo el mundo. También es artista plástico, habiendo editado 3 libros gráficos. Viaja siempre en autoestop recopilando todo tipo de materiales para sus creaciones.

 

www.unpoisson.com

www.myspace.com/aymerichainaux

 aymeric-hainaux.jpg

ENGLISH

 28/5 at 21h

 AYMERIC HAINAUX

“Performance sonore et plastique”

 human beat box perfomance · 6€

 The work of Aymeric HAINAUX sets the basis for a practice of vocal and body performance, oscillating between the power and sweetness, in which chorus, beatbox, snorting ronques and objects meet, circulating among the audience and celebrating life. “Walking is the basis of all my work, walking in an intense way from one point to another…” This work is about life, about walking.

 

AYMERIC HAINAUX

French artist of humanbeatbox, touring the world. Awarded in the penultimate edition of the French Human Beat Box Contest, this performer has collaborated with artists of various disciplines, and has created a solo performance that is walking around the world. He also has 3 graphic books edited. Traveling around always hitchhiking, collecting materials for their creations.

 More information

www.unpoisson.com

www.myspace.com/aymerichainaux

 111.jpg