dilluns 15/6-12:30h en jardín-Presentació disc Compartir dóna gustet a Antic Teatre (Baixa’t el nou disc de CDG i aconsegueix una botella de vi!)

  

[Compartir dóna gustet, http://compartirdonagustet.vingava.cc/ presenta el seu primer treball  musical (vídeo més abaix) demà dilluns a les 12:30h del matí, a Antic Teatre, c. Verdaguer i Callís 12, BCN. HI SOU CONVIDATS!!][Compartir dóna gustet, http://compartirdonagustet.vingava.cc/ presenta su primer trabajo musical (vídeo más abajo) mañana lunes a las 12:30h de la mañana, en Antic Teatre, c. Verdaguer i Callís 12, BCN. ¡ESTÁIS INVITADOS!][Compartir dóna gustet, http://compartirdonagustet.vingava.cc/ presents their first musical work (video scrolling down) tomorrow at 12:30pm, at Antic Teatre, c. Verdaguer i Callís 12, BCN. JOIN US!]image.jpg 

Xiquetes i xiquets,

ja ho tenim!Després de 3 anys, hui fem públic el primer treball músical de COMPARTIR DÓNA GUSTET i ja està disponible per a descarregar i compartir a http://www.jamendo.com/es/album/47019.Per celebrar-ho sortejarem 50 botelles del vi ecològic PEU NEGRE (elaborat artesanalment per CDG) entre les primeres 1000 descàrregues.Ací el nou videoclip del disc:http://www.youtube.com/watch?v=DdKrrDZjEukEn aquest discasso han participat músics com Pau Riba, Miquel Gil, Sílvia Pérez Cruz, Mireia Tejero, Marc Serrats «Xerramequ», «El Xiquet del Carme», membres de grups com Cabo San Roque, Orxata Sound System, Arthur Caravan, Gadjo … passant per la banda jove de l’Ateneu Musical de Cocentaina… fins arribar a més de 70 músics!El pròxim dilluns a les 12:30h  farem una paella en l’antic teatre (bcn) amb l’excusa de la roda de premsa que farem allí.Els músics de  Compartir Dóna Gustet amenitzaran l’ambient amb música en directe i  interpretaran alguns dels seus temes. Esteu convidats.Finalment també volem agrair a l’artista Rogelio López Cuenca que ens haja cedit una de les seues obres per al pòster interior del disc de Marquet:

 <http://compartirdonagustet.net/>

 

image3.jpg