LOS SANTOS -ALGO DE VIDRIO- 17,18,19,20/9-21:30h en AdriAntic

CATALÀ / CASTELLANO/ ENGLISH

Los santos «ALGO DE VIDRIO» (treball en procés) creació experimental, dansa

6 €

en     AdriAntic 

via Trajana 11, metro La pau

93 315 23 54
lanticteatre@lanticteatre.com

lossantos2_m.jpg

CATALÀ

Dijous 17, divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 a les 21:30h
Los santos
«ALGO DE VIDRIO» (treball en procés)
creació experimental, dansa d’objectes

En una ciutat on abunden els habitatges buits, dos homes habiten una casa, que solia pertànyer a una vella dama, envoltats del luxe d’abans, d’ampolles, de vasos i d’olor a humitat. En un constant espiritisme d’objectes, vinculats amb els fantasmes que habiten les coses.
És un espectacle minimalista on el moviment, la dansa dels objectes (tots de vidre: ampolles, gots…) pren el protagonisme mostrant el virtuosisme dels dos intèrprets manipuladors. Una història senzilla que es desenvolupa en un únic espai, al voltant d’una taula on les ampolles s’aniran buidant i construint coreografies i equilibris sorprenents.

direcció Karl Stets
interpretació Eleazar Fanjul i Claudio Inferno

Los Santos neix fa un any a Barcelona, de la trobada de eleazar i claudio. Tots dos comparteixen el fetitxe per vasos i ampolles, amb els quals desenvolupen un llenguatge propi a partir de la manipulació i la dansa amb objectes. L’espectacle és una proposta en procés.
Tots dos intèrprets s’han mogut pel món del circ contemporani i han actuat arreu del món amb companyies de circ i teatre, tant de carrer com de sala.
Claudio Inferno és músic, acròbata, ballarí, clown, actor polifacètic. Actualment forma part de l’elenc de la producció Llits, de Lluís Danés, que s’estrenarà al Teatre Nacional de Catalunya el desembre proper.
Baltasar Fanjul és un artista argentí format en múltiples disciplines del circ. Ha treballat sol i en diverses companyies de sala i carrer. El seu espectacle El señor de las bombillas ha voltat festivals d’arreu amb molt bona crítica.
Karl Stets és director i creador polifacètic que ja va actuar a Antic Teatre amb el seu espectacle “Cuerdo”. Formà part de l’espectacle “Rodó”, Premi Nacional de Circ de Catalunya 2006, dirigit per Leandre Ribera. Ha actuat arreu del món amb companyies de Dinamarca, Suècia i Catalunya, i actualment combina el seu treball en solitari amb la direcció i col.laboració amb altres companyies.
lossantos_m.jpg

//////// castellano /////////

Jueves 17, viernes 18, sábado 19 y domingo 20 a las 21:30h
Los santos
«ALGO DE VIDRIO» (trabajo en proceso)
creación experimental, danza de objetos

En una ciudad donde abundan viviendas vacías, dos hombres habitan una casa que solía pertenecer a una vieja dama, rodeados del lujo de antaño, de botellas, de vasos y de olor a humedad. En un constante espiritismo de objetos, vinculados con los fantasmas que habitan las cosas.
Es un espectáculo minimalista donde el movimiento, la danza de los objetos (todos de vidrio: botellas, vasos…) toma el protagonismo mostrando el virtuosismo de los dos intérpretes manipuladores. Una historia sencilla que se desarrolla en un único espacio, alrededor de una mesa donde las botellas se irán vaciando y construyendo coreografías y equilibrios sorprendentes.

dirección Karl Stets
interpretación Eleazar Fanjul y Claudio Inferno

Los santos nace hace un año en barcelona, del encuentro de eleazar y claudio. Los dos comparten su fetiche por vasos y botellas, con los que desarrollan un lenguaje propio a partir de la manipulación y la danza con objetos. El espectaculo es una propuesta en proceso.
Ambos intérpretes se han movido por el mundo del circo contemporáneo y han actuado en todo el mundo con compañías de circo y teatro, tanto de calle como de sala.
Claudio Inferno es músico, acróbata, bailarín, clown, actor polifacético. Actualmente forma parte del elenco de la producción Llits, de Lluís Danés, que se estrenará en el Teatre Nacional de Catalunya en diciembre próximo.
Baltasar Fanjul es un artista argentino formado en múltiples disciplinas del circo. Ha trabajado solo y en varias compañías de sala y calle. Su espectáculo El señor de las bombillas ha girado por festivales de todo el mundo con muy buena crítica.
Karl Stets es director y creador polifacético que ya actuó en Antic Teatre con su espectáculo «Cuerdo». Formó parte del espectáculo «Rodó», Premio Nacional de Circo de Cataluña 2006, dirigido por Leandre Ribera. Ha actuado en todo el mundo con compañías de Dinamarca, Suecia y Cataluña, y actualmente combina su trabajo en solitario con la dirección y colaboración con otras compañías.

lossantos3_m.jpg

///////// english /////////

Thursday 17, Friday 18, Saturday 19 and Sunday 20 at 9:30pm
Los santos
«ALGO DE VIDRIO» (work in progress)
experimental creaion, dance with objects

In a city where vacant homes abound, two men are living in a house that belonged to an old lady, surrounded by the luxury of old bottles, glasses and musty smell. In a constant spiritualism of objects associated with the ghosts that inhabit things.
A minimalist show where the movement, the dance of objects (all of glass bottles, glasses …) becomes the protagonist displaying the virtuosity of both performers manipulators. A simple story that takes place in a single space, around a table where the bottles are emptied, and will build amazing choreography and balances.

direction Karl Stets
performers Eleazar Fanjul and Claudio Inferno

Los santos were born in Barcelona one year ago, when eleazar and claudio met. Both share the fetish for glasses and bottles, with which they develop their own language from the manipulation and dance of the objects. The show is a work in progress.
Both players have moved into the world of contemporary circus and have performed with companies of circus and theater throughout the world.
Claudio Inferno is a musician, acrobat, dancer, clown, versatile actor. Now part of the cast of the production Llits, Lluís Danés, which debuts at the Catalonia’s National Theater in December.
Baltasar Fanjul is an Argentinian artist trained in multiple circus disciplines. He has worked all alone and in several companies. The show El señor de las bombillas has traveled festivals around the world with great criticism.
Karl Stet is director and creator multifaceted, who acted in Antic Teatre with his show «Cuerd0». He joined the show «Rodó» National Circus Award of Catalonia 2006, directed by Leandre Ribera. He has performed worldwide with companies from Denmark, Sweden and Catalonia, and now combines his solo work with the leadership and collaboration with other companies.