4 i 5/12 LA COMPAÑIA DROMOSOFISTA (Itàlia-Argentina) en AdriAntic 21:30h

 

en     AdriAntic 

via Trajana 11, metro La pau

93 315 23 54

lanticteatre@lanticteatre.com

 

Divendres 4 i dissabte 5

LA COMPAÑIA DROMOSOFISTA (Itàlia-Argentina)

“El Cubo Libre” & “Historieta de un abrazo”

 

El Cubo Libre

“el Cubo Libre” és una trovada entre la música, el teatre de carrer i el teatre d’objectes: quatre personatges al voltant d’una galleda es transformen en una espiral d’imatges surrealistes i poètiques, acompanyades de música en viu. Dues jaquetes es revelen apasionats amants, un guitarrista virtuós embulla les seves quatre mans a l’executar un tango, un músic nan ens introdueïx en la dansa de dues estranyes ballarines…. El públic assisteix a un espectácle divertit que mostra amb desenvoltura que les aparences enganyen.

 

1111111111.jpg

 Historieta de un Abrazo:

Un breu conte estètic i sense paraules compost per quatre seqüèncues on l’amor es observat amb ulls ingenus. Una història adorable amenaçada per caricatures sorprenents.

 Facundo Moreno (23 años), Guitarra & Charango

Santiago Moreno (23 años), Guitarra

Rugiada Grignani (21 años),  Actriz

 

Timoteo Grignani (18 años), Batería, Darbuka & Cajón

 

Una producció de la Compañía Dromosofista

 Els germans Moreno, fills d’un cantaor de tango i de música «rioplatense» de Buenos Aires,

comencen  treballant amb un repertori propi en les places italianes, participant en diferents festivals des del 2002. Crean el grup Aparecidos, de música tradicional contaminada per Gypsi, cumbia, milonga, rebetika i música andina. Participen component i executant músiques per a diferents espectàcles de dansa i teatre. Col.laboren amb la companyia Girovago e Rondella, l’actor Antonio Carletti, la cantant Tatiana Zakharova, el projecte Impronte Sonore, la companyia de dansa C.Q.B

 

Rugiada y Timoteo Grignani des de molt joves comencen a treballar juntament amb els seus pares com a membres de la companyia «Girovabgo e Rondella family teather» que fa més de vint anys gira per Europa presentant espectacles que uneixen teatre d’objectes, mim i música. Al 20047 troben Santiago i Facundo i constitueixen la «Compañia Dromosofista»

 

Al 2009 Facundo i Rugiada guanyen amb l’espectacle «Historieta de un abrazo» el Premi  Cantieri di strada de la Federazione Nazionale Artisti di Strada com a millor projecte en la categoria joves.