programació 27/4 a 7/5 antic teatre

 NOTICIES
 NOTICIAS
 NEWS


NOVA REVISTA Antic Teatre nº1  Gener a Juny 2010    (56 pàgines)  Llegir Online →

NUEVA REVISTA Antic Teatre nº1  Enero a Junio 2010    (56 paginas)  Leer Online →

NEW ISSUE Antic Teatre nº1  January  to June 2010    (56 pages)  Read Online →

revista

pdf iconDescarregar Arxiu PDF 77Mb


NOUS ENTRENAMENTS A PARTIR DEL 5 DE MARÇ 2010  Més info →

NUEVOS ENTRENAMIENTOS A PARTIR DEL 5 DE MARZO 2010  Más info →

NEW TRAININGS FROM THE 5th OF MARCH 2010  More info →


 ABRIL
 ABRIL
 APRIL


★DIJOUS  29 d’ABRIL  A   DIUMENGE  2
de MAIG    JUEVES  29 de ABRIL   A  DOMINGO  2 de MAYO

THURSDAY  29 APRIL  TO SUNDAY  2 MAY

MARCEL·LÍ ANTÚNEZ ROCA

“Protomembrana”

Noves Tecnologies //10 € // socis 8 €
Nuevas Tecnologías // 10 € // socios 8 €
New Media // 10 € //members 8 €


HORARIS ESPECTACLE
DIJOUS  A DISSABTE: 21:00 H
DIUMENGE: 20:00 H

HORARIOS ESPECTACULO
JUEVES  A SABADO: 21:00 H
DOMINGO: 20:00 H

SCHEDULES SHOW
THURSDAY  TO SATURDAY: 21:00 H
SUNDAY: 20:00 H

reservar: 93 315 23 54 anticteatre@anticteatre.com

 


marceli


Autor, Performer i Dibuixos: Marcel·lí Antúnez Roca
Animació: Liliana Fortuny
Programació: Matteo Sisti Sette
Música: Alain Wergifosse
Fotografia: Carles Rodríguez
Vídeo: Lucia Egaña Rojas i Francis Gómez de la Cruz
Disseny d’il·luminació: Oriol Ibáñez
Assistent de producció tècnica: Lucia Egaña Rojas
Producció executiva: Eva Vilaró Móra
Producció: Panspermia SL

www.marceliantunez.com →

 
 

Si llegiu paraules com dreskeleton, exoesqueleto i robot interactiu no us espanteu! És en Marcel·lí Antúnez que ve a Antic per presentar “Protomembrana 2006”. L’argument d’aquesta performance és una lliçó teòrica sobre la Sistematurgia, la qual serveix per teixir, segons la manera de les Metamorfosis d’Ovidi, una narració plena de rondalles. L’obra té un to crític, sorgeix com d’una distropia, sempre sense perdre la seva càrrega irònica i s’apropa en determinats moments als subgèneres de la hipnosis o la màgia. La performance fa servir, a més a més de la narració verbal, l’animació gràfica, la música i la il·luminació. Aquests mitjans són tractats com a elements interactius. “Protomembrana” és el primer episodi de la saga de les Membranes i des de la seva estrena  fins avui és el que ha tingut un major recorregut internacional.

Reconegut internacionalment com una de les figures més rellevants de l’art electrònic i l’experimentació escènica, la trajectòria d’en Marcel·lí avarca un període de 30 anys, al llarg dels quals ha desenvolupat un univers visual absolutament personal i iconoclasta, basat en una reflexió sobre sistemes de producció artística amb una iconografia particular i pròpia. Ha realitzat instal·lacions i performances a museus, galeries, teatres i espais no convencionals en més de 35 països. La seva obra inclou performances mecatròniques en ocasions amb robots, instal·lacions interactives  i col·laboracions amb col·lectius com la Fura dels Baus del que va ser fundador i líder als anys vuitanta.

Si leéis palabras como dreskeleton, exoesqueleto y robot interactivo ¡no os asustéis! Es Marcel·lí Antúnez que viene a Antic para presentar “Protomembrana 2006”. El argumento de la performance Protomembrana es una lección teórica sobre la Sistematurgia, que sirve para tejer, a modo de las Metamorfosis de Ovidio, una narración llena de fábulas. La obra tiene un tono crítico, emerge como una distropía, siempre sin perder su carga irónica y se acerca en determinados momentos a los subgéneros de la hipnosis o la magia. La performance utiliza, además de la narración verbal, la animación gráfica, la música y la iluminación. Estos medios son tratados como elementos interactivos. “Protomembrana” es el primer episodio de la saga de las Membranas y desde su estreno  hasta hoy es el que ha tenido mayor recorrido internacional.

Reconocido internacionalmente como una de las figuras más relevantes de del arte electrónico y la experimentación escénica, la trayectoria de Marcel·lí abarca un período de 30 años, durante los cuales ha desarrollado un universo visual absolutamente personal e iconoclasta. Ha realizado instalaciones y performances, en museos, galerías, teatros y espacios no convencionales en más de 35 países. Su obra incluye performances mecatrónicas, en ocasiones con robots, instalaciones interactivas  y colaboraciones con colectivos como la Fura dels Baus, del que fue fundador y líder en los años ochenta.

If you read words such as dreskeleton, exoskeletone or interactive robot, don’t panic! It’s Marcel·lí Antúnez coming to Antic to present “Protomembrana 2006”. The performances topic is a theory lesson on systemathy that is used to construct, as I fit were Ovides Metamorphosis, a narration full of stories. The piece has a critical tone, emerges as a dystrophy, without loosing its irony and becomes close at times to the subgenres of hypnosis or magic. The performance uses, as well as word storytelling, grafic animation, music and special light designs. These sources are combined with interactive elements. Protomembraba is the first episode of the Membranes and since its preview up until today is the one that has had the most international projection.

Internationally acclaimed as one of the most relevant figures of electronic art and experimental scenery, Marcel·lí’s work has been going on for 30 years during which he has developed a personal and iconic universe. He has done installations and performances around museums, galleries, theatres and non-conventional spaces in more than 35 countries. His work includes mecatronic performances, with robots many times, interactive installations and collaborations with collectives such as La Fura Dels Baus, which he founded and leaded during the 80s.

logo 7
logo 6
logo 5
logo 4
logo 3
logo 2
logo 1

★ DIMARTS 27 ABRIL   MARTES 27 ABRIL  TUESDAY 27 APRIL

Lucía Lijtmaer &
Sairica Rose

“(An)other/Avanzando hacia Detroit”

Poesia a dues veus sobre coses maques (o no).// 6€
Poesía a dos voces sobre cosas bonitas (o no). // 6€
Poetry in Two Voices about pretty things (or not)// 6€


HORARIS ESPECTACLE
DIMARTS: 21:00 H

HORARIOS ESPECTACULO
MARTES: 21:00 H

SCHEDULES SHOW
TUESDAY: 21:00 H

  pere.jpg
Voces y textos: Lucía Lijtmaer & Sairica Rose
Música: Andrea Martínez

Lucía Lijtmaer: www.cosaslula.blogspot.com →

Sairica Rose: www.myspace.com/liteiny →

Sairica Rose: www.sairica.com →

 
 

(An) other / Avançant cap a Detroit és una proposta de Sairica Rose, Lucía Lijtmaer i Andrea Martínez. El projecte de Sairica Rose es basa en microhistòries poètiques, a estones lúgubres, a estones càustiques, on es barregen veus originals de diferents personatges. Lucía Lijtmaer presenta cartes i diàlegs d’humor, desamor i crims

. Ambdues estaran acompanyades per la música d’Andrea Martínez. (An) other / Avançant cap a Detroit explora què passa un cop la bellesa s’esfuma i deixa pas al que ve després, a l’altra. Si el paradís s’assembla al Carib, on som quan arribem a Detroit?

(An)other/ Avanzando hacia Detroit es una propuesta de Sairica Rose, Lucía Lijtmaer y Andrea Martínez. El proyecto de Sairica Rose se basa en microhistorias poéticas, a ratos lúgubres, a ratos cáusticas, dónde se entremezclan voces originales de distintos personajes. Lucía Lijtmaer presenta cartas y diálogos de humor, desamor y crímenes.

Ambas estarán acompañadas por la música de Andrea Martínez. (An)other/Avanzando hacia Detroit explora qué ocurre una vez lo bello se esfuma y deja paso a lo que viene después, a lo otro. Si el paraíso se parece al Caribe, ¿dónde estamos cuando llegamos a Detroit

(An) other / Moving to Detroit is a proposal from Sairica Rose, Lucia Lijtmaer and Andrea Martinez.. The project is based on poetic microhistories , sometimes mournful, sometimes caustic, mingling voices of different characters. Lucia Lijtmaer presents letters and dialogues of humor, heartbreak and crimes.

They will be accompanied by the music of Andrea Martinez. (An) other / Moving to Detroit explores what happens when beauty fades and gives way to what comes next, to the other. If paradise is like the Caribbean, where are we when we get to Detroit?

Organitzen: Antic Teatre, Usted es un colectivo i propost.org

★ DIMECRES 28 ABRIL   MIERCOLES 28 ABRIL  WEDNESDAY 28 APRIL

TaMo TuMa & Pere Soto

Música// 8€
Música// 8€
Music// 8€


HORARIS ESPECTACLE
DIMECRES: 21:00 H

HORARIOS ESPECTACULO
MIERCOLES: 21:00 H

SCHEDULES SHOW
WEDNESDAY: 21:00 H

  tamo


http://www.myspace.com/tamotuma →

http://www.peresoto.com →

 
 

Tamo Tuma, va néixer a Suïssa, és d’origen mexicana i anglesa. Com a cantant i artista multimèdia ha fet gires per Europa, els Estats Units i Canadà. Tamo ha realitzat al Knitting Factory NY, Tacheles Berlin, en Festivals de jazz de Montreux, Willissau, Ottawa, diversos projectes d’una banda de deu a sols i s’ha presentat en diversos duos ‘Alma Tadema & JPS Scorpio’, ‘Almavoxlabo & GAT ‘,’ TNT ‘amb el baixista Tyler Mitchell’ a Europa i Amèrica. Amb un fons en art-rock, nova música, jazz i actuacions experimentals, ella és reconeguda com una creadora. Ella ha desenvolupat un estil propi com a cantant, per tant el títol de ‘pintor del so’. La seva veu i nítida lliurament de text deixa ningú intacta.

Amb Pere Soto a Oaxaca es va reunir el 2008, on van decidir sobre un projecte al voltant d’uns estàndards de jazz..

Nascut a Badalona, Pere Soto és guitarrista, compositor, arranjador, productor. Autodidacte, des de molt aviat va estar interessat en tot tipus de música i en especial el món de la guitarra. Les seves primeres experiències en el terreny del free-jazz, de la música brasilera, el blues, … Les seves innombrables actuacions com a músic de sessió en diferents bandes per tot el territori, tot això el van portar a emprendre la seva carrera a nivell internacional a partir de l’any 1989. Durant la seva vida professional ha tocat amb músics com ara: John Engels, Arjen Gorter, Dave Liebman, Han Beninck, Dave Douglas, Tom Cora, Niko Langenhuisen, Evan Tate, Lou Donaldson, MikeClark, Tyler Mitchell … …. I molts més. Ha escrit 7 quartets de cordes, diverses obres per a guitarra, piano, obres de cambra, diverses obres per a orquestra simfònica, etc … Ha tocat en festivals a Espanya, Holanda, Àustria, Bèlgica, Anglaterra, Estats Units, Mèxic, Canadà.

No es perd aquests artistes poetes, va ser una nit molt improvisada…

TaMo TuMa, nació en Suiza, es de origen mexicana y inglesa. Como cantante y artista multimedia ha hecho giras por Europa, los Estados Unidos y Canadá. TaMo ha realizado en el Knitting Factory NY, Tacheles Berlin, en Festivales de jazz de Montreux, Willissau, Ottawa, varios proyectos de una banda de diez a solos y se ha presentado en varios dúos ‘Alma Tadema & JPS Scorpio’, ‘Almavoxlabo & GAT’, ‘TNT’ con el bajista Tyler Mitchell’ en Europa y América. Con un fondo en art-rock, nueva música, jazz y actuaciones experimentales, ella es reconocida como una creadora. Ella ha desarrollado un estilo propio como cantante, por lo tanto el título de ‘pintor del sonido’. Su voz y nítida entrega de texto deja nadie intacta.

Con Pere Soto en Oaxaca se reunió en  2008, donde decidieron sobre un proyecto alrededor de unos estándares de jazz..

Nacido en Badalona, Pere Soto es guitarrista, compositor, arreglista, productor. Autodidacta, desde muy temprana edad estuvo interesado en todo tipo de música y en especial el mundo de la guitarra. Sus primeras experiencias en el terreno del free-jazz, de la música brasileña, el blues,… Sus innumerables actuaciones como músico de sesión en diferentes bandas por todo el territorio, todo eso lo llevaron a emprender su carrera a nivel internacional a partir del año 1989. Durante su vida profesional ha tocado con músicos tales como: John Engels, Arjen Gorter, Dave Liebman, Han Beninck, Dave Douglas, Tom Cora, Niko Langenhuisen, Evan Tate, Lou Donaldson, MikeClark, Tyler Mitchell…….y muchos mas. Ha escrito 7 cuartetos de cuerdas, varias obras para guitarra, piano, obras de cámara, varias obras para orquesta sinfónica, etc…Ha tocado en festivales en España, Holanda, Austria, Bélgica, Inglaterra, Estados Unidos, México, Canadá.

No se pierde estos artistas poetas, va ser una noche muy improvisada…

Tamo Tuma, born in Switzerland, she is Mexican and English. As a singer and multimedia artist has toured through Europe, the United States and Canada. Tamo has performed at the Knitting Factory NY, Tacheles Berlin, Montreux Jazz Festival, Willissau, Ottawa, several projects of a band of ten and has performed solos in several duos’ Alma Tadema & JPS Scorpio ‘,’ Almavoxlabo & GAT ‘,’ TNT ‘with bassist Tyler Mitchell’ in Europe and America. With a background in art-rock, new music, jazz and experimental performances, she is recognized as a creator. She has developed a unique style as a singer, hence the title of ‘painter of a sound. His voice and clear delivery of text leaves no one untouched.

With Pere Soto met in Oaxaca in 2008, where they decided on a project about some jazz standards.

Born in Badalona, Pere Soto is a guitarist, composer, arranger, producer. Self-taught from an early age was interested in all types of music and especially the world of guitar. His early experiences in the field of free-jazz, Brazilian music, blues, … His numerous performances as a session musician in different bands throughout the country, all that led him to launch his international career after the year 1989. During her career she has played with musicians such as John Engels, Arjen Gorter, Dave Liebman, Han Beninck, Dave Douglas, Tom Cora, Niko Langenhuisen, Evan Tate, Lou Donaldson, MikeClark, Tyler Mitchell … …. And many more. He has written 7 string quartets, several works for guitar, piano, chamber works, several works for symphony orchestra, etc … He has performed at festivals in Spain, Holland, Austria, Belgium, England, United States, Mexico, Canada.

Do not miss these artists, poets, will be a night of improvisation…

Organitzen:   Antic Teatre, G3G

 MAIG
 MAYO
 MAY

★DIMERCER 5 MAIG    MIERCOLES 5 MAYO
WEDNESDAY  5 MAY

OLIVER GRIMBALL

Realitza 2 passis.. Horari mes abaix

“La projecció del gran home invisible”

“La proyección del gran hombre invisible”

“The amazing Invisible projeted man”

videoart / música experimental /lletra parlada 5€
videoarte /música experimental/letra hablada 5 €
videoart/experiemental music /spoken word 5


HORARIS ESPECTACLE
DIMERCER: 20:30 – 20:50H
DIMERCER: 21:30-21:50H

HORARIOS ESPECTACULO
MIERCOLES: 20:30 – 20:50 H
MIERCOLES: 21:30-21:50 H

SCHEDULES SHOW
WEDNESDAY: 20:30 – 20:50 H
WEDNESDAY: 21:30-21:50H

reservar: 93 315 23 54 anticteatre@anticteatre.com

 


450

Director/Director de projeccions de video: Agustín Calderón
Productor/Creador conceptual/Artista de paraules: Oliver Grimball
Programació: Matteo Sisti Sette
Director artístic/Dissenyador d’escenografía/Co-Creador conceptual: James Crosthwaite
Fotógraf: Xavier Bel
Operadora de càmara: Diana Artunduaga Arriaga
Dissenyadors de só experimental: Freddy (Ponk) Knopp (Berlin)
I molts més….

Oliver Grimball →

 
 

El performance «La projecció del gran home invisible» és una peça que incorpora videoart, projecció, direcció, música experimental y lletra parlada, tot actuat en temps real a través d’una capsa de filferro que es nom «Màquina de Teleprojecció».
Durant tres mesos Oliver i un equip de cineastes, artistes, fotógrafs i productors de música experimental han estat treballant per a portar-vos «La projecció del gran home invisible».

Oliver Grimball des de fa quinze anys ha perfeccionat el seu estil únic de barrejar la presentació poètica amb el clàssic hip-hop narrats en prosa. L’indústria, originalment del sur-est, ha tingut l’honor de col·laborar amb artistes de classe com Mos Def, Rahzel, King Britt, Ursula Rucker, Reggie Gibson, Joe Claussell, Paul Hunter, Mutabaruka, Trace Ellington, Earl Talbot, Mad Professor, Malik Yusef, Jeremy Sole´s Musaics, Amalia Ortiz, Al Haca Sound System, Lex Blackmore AKA Blue Boy i molts més.

El performance «La proyección del gran hombre invisible» es una pieza que incorpora videoarte, proyección, dirección, música experimental y letra hablada, todo actuado en tiempo real a través de una caja de alambres llamada «Máquina de Teleproyección«.
Durante tres meses Oliver y un equipo de cineastas, artistas, fotógrafos y productores de música experimental han estado trabajando para traeros «La proyección del gran hombre invisible».

Oliver Grimball desde hace 15 años ha perfeccionado su estilo único de mezclar la presentación poética y el clásico hip-hop narrados en prosa. La indústria, originalmente de sur este, ha tenido el honor de colaborar con artistas de clase como Mos Def, Rahzel, King Britt, Ursula Rucker, Reggie Gibson, Joe Claussell, Paul Hunter, Mutabaruka, Trace Ellington, Earl Talbot, Mad Professor, Malik Yusef, Jeremy Sole´s Musaics, Amalia Ortiz, Al Haca Sound System, Lex Blackmore AKA Blue Boy y muchos más.

The performance «the amazing Invisible projeted man«,  is a piece that incorprates video, projection, film making , experiemental music and Spoken word all performed in real time through a machine a wire box called the «Teleprojection machine».
for three months oliver and a team of Filmakers, Artists ,photographers,and experimental music producers have been working to bring you the amazing Invisible projeted man.

Over the past 15 years Oliver Grimball has perfected his unique blend of spokenword poetry and classic hip-hop mixed with prose style of story telling. The industry insider, originally from the Southeast, has had the honor of collaborating with other artists such as Mos Def, Rahzel, King Britt, Ursula Rucker, Reggie Gibson, Joe Claussell, Paul Hunter, Mutabaruka, Trace Ellington, Earl Talbot, Mad Professor, Malik Yusef, Jeremy Sole´s Musaics, Amalia Ortiz, Al Haca Sound System, Lex Blackmore AKA Blue Boy and many more


★DIVENDRES 7 A   DIUMENGE  9 MAIG    VIERNES  7   A  DOMINGO 9 MAYO
FRIDAY  7 TO SUNDAY  9 MAY

Companyia LA VERONAL

“Maryland”

Nous llenguatges del cos//10 € // socis 8 €
Nuevos lenguajes del cuerpo // 10 € // socios 8 €
Dance // 10 € //members 8 €


HORARIS ESPECTACLE
DIVENDRES  A DISSABTE: 21:00 H
DIUMENGE: 20:00 H

HORARIOS ESPECTACULO
VIERNES  A SABADO: 21:00 H
DOMINGO: 20:00 H

SCHEDULES SHOW
FRIDAY  TO SATURDAY: 21:00 H
SUNDAY: 20:00 H

reservar: 93 315 23 54 anticteatre@anticteatre.com

 


400

Direcció i coreografia: Marcos Morau i Dukowshka
Ballarina: Lorena Nogal
Intèrpret: Tanya Beyeler
Música: Philip Glass
Pianista: North Howling
Disseny Il·luminació: Enric Planas
Vestuari: Ludmila Vitsheva
Fotografia: Ilana Sivachenko
Documentació: Carmina S. Belda
Manager: Fani Benages

En col·laboració amb el Institut del Teatre de Barcelona

www.laveronal.blogspot.com →

www.laveronal.tumblr.com →

 
 

Maryland és una carrera de fons, una prova de resistència, la lluita constant per la perfecció d’un atleta i del seu entrenador. L’atleta és el ballarí, actiu per la seva fisicalitat. L’atleta, com el ballarí, és un artefacte històric del moviment preparat, manipulat, dirigit, com un arma. L’entrenador és el coreógraf, dictador des de l’ombra, manipulador des del burladero, estrateg de la guerra, la veu de l’amo, de l’ordre, de la disciplina, qui distingeix el bé del mal, la guia que tot home anhela. El ballarí necessita ser guiat, el coreógrafo necessita guiar. Hem nascut per a això, per a ser esclaus els uns dels altres, però ara és el moment de començar a entendre’ns.

Marcos Morau i Dukovshka estudia coreografia i tècniques de dansa al Institut del Teatre de Barcelona, al Conservatori Superior de dansa de València i al Movement Research de NYC. El seu projecte d’assistència coreogràfica el desenvolupa al Nederlands Dans Theater II i al IT Dansa. Ha estudiat amb Vicente Saéz, Tomás Aragay (Societat Doctor Alonso), Hilde Hoch (William Forsythe), Marta Reig (Conny Jansen Danst), Roberto Frattini, Lluís Ayet (Centre coreogràfic de Montpellier), Moreno Bernardi… entre altres.

Maryland es una carrera de fondo, una prueba de resistencia, la lucha constante por la perfección de un atleta y de su entrenador. El atleta es el bailarín, activo por su fisicalidad.  El atleta, como el bailarín, es un artefacto histórico del movimiento preparado, manipulado, dirigido, como un arma. El entrenador es el coreógrafo, dictador desde la sombra, manipulador desde el burladero, estratega de la guerra, la voz del amo, del orden, de la disciplina, quien distingue el bien del mal, la guía que todo hombre anhela. El bailarín necesita ser guiado, el coreógrafo necesita guiar. Hemos nacido para esto, para ser esclavos los unos de los otros, pero ahora es el momento de empezar a entendernos.

Marcos Morau Dukovshka estudia coreografía y técnicas de danza en el Instituto del Teatro de Barcelona, en el Conservatorio Superior de danza de Valencia y en el Movement Research de NYC. Su proyecto de asistencia coreográfica lo desarrolla en el Nederlands Dans Theater II y en IT Dansa. Ha estudiado con Vicente Saéz, Tomás Aragay (Societat Doctor Alonso), Hilde Hoch (William Forsythe), Marta Reig (Conny Jansen Danst), Roberto Frattini, Lluís Ayet (Centro coreográfico de Montpellier), Moreno Bernardi… entre otros.

Maryland is a distance race, an endurance test, the constant struggle for perfection of an athlete and his coach. The athlete is the dancer, active by his physicality. The athlete, as the dancer, is a historical artifact of the prepared movement, manipulated, directed, as a weapon. The coach is the choreographer, dictator from the shadow, manipulator from his refuge, war strategist, the voice of the master, of the order, of the discipline; he is the one who distinguishes between good and evil, he is the guide that everybody yearn of. The dancer needs to be guided, the choreographer needs to guide. We are born for that, to be slaves one from the others, but now is time to begin to understand eachothers.

Marcos Morau Dukowshka studied choreography and dance at the Instituto del Teatro in Barcelona, at the High Dance School in Valencia and Movement Research in NYC. He developed to his assistent choreography project at the Nederlands Dands Theater II and at the It Dansa. He has studied with Vicente Sáez, Tomas Aragay (Societat Doctor Alonso Company), Hilde Hoch (William Forsythe Company), Marta Reig (Conny Janse Danst), Roberto Frattini, Lluís Ayet (Montpellier Choreography Center), Moreno Bernardi… among others.


 ENTRENAMENTS
 ENTRENAMIENTOS
 TRAININGS

  ENTRENAMENTS DIMARTS
  ENTRENAMIENTOS MARTES
  TRAININGS TUESDAYS

COS & RITME
amb Carme Torrent

Un entrenament podriem dir que s’apropa a una pre-tècnixa, és a dir, anterior a una técnica ja realitzada on es poden tocar les bases d’un cos creatiu, d’un cos decidit abans que arribi a tancar-se en un mètode o técnica concrets.

Per això es proposa replantejar els hàbits del cos i les estructures mentals que l’acompanyen, de manera que poguem incidir sobre posibles àrees de canvi a la percepció i l’estat actual del nostre cop i, aixi, també l’entorn.

Com a pràctica està oberta a qualsevol pesona interessada en explotar el cos a través del moviment.

La pràctica consta de:

– Un treball de moviment a través de la dinámica i el ritme, que observa la sensibilitat kinestètica i el porencial del cos en moviment.

– Desenvolupament d’una sèrie de manipulacions dirigides a facilitar l’estirament i la alienació.


Horaris

Martes de 10 a 12 h
A partir del 5 de Març

CUERPO & RITMO
con Carme Torrent

Un entrenamiento podriamos decir que se acerca a una pre-técnica, es decir, anterior a cualquier técnica ya formalizada , donde se pueden tocar las bases de un cuerpo creativo, de un cuerpo decidido, antes de que llegue a encerrarse en un método o técnica concretos.

Para ello se propone replantear los hábitos del cuerpo y las estructuras mentales que le acompañan, de manera que podamos incidir sobre posibles áreas de cambio en la percepción y el estado actual de nuestro cuerpo y con ello también del entorno.

Como práctica está abierta a cualquier persona interesada en explorar el cuerpo a traves del movimiento.

La práctica consta de:

– Un trabajo de movimiento a traves de la dinámica y el ritmo, que observa la sensibilidad kinestésica y el potencial del cuerpo en movimiento.

– Desarrollo de una serie de manipulaciones dirigidas a facilitar el estiramiento y la alineación.


Horarios

Martes de 10 a 12 h
A partir del 5 de Març

BODY & RHYTHM
with Carme Torrent

We could say a training is like a pre-technique, that is, that comes before any technique in any kind of form, in which the bases of a creative body can be worked. A decided body is constructed before it closes into a method or specific technique.

That’s why new body and mind structuring habits we could say influence possible areas of change in perception and in the current state of our body and its surroundings.

This training is open as a practice to anyone interested in exploring the body through movement.

The practice includes:

– Movement work through dynamics and rhythm that observes kinesthesia.

– Developing manipulations to ease the starching and lining.


Time Schedules

Tuesdays from 10am to 12pm
From the 5th of March onwards


 ENTRENAMENTS DIVENDRES
  ENTRENAMIENTOS VIERNES
  TRAININGS FRIDAYS

EL COS DE LA VEU
amb Victor Turull

Unir la duplicitat veu-respiraçió. Reconeixer la multiplicitat de la nostra veu i utilitzar-la. La veu ens porta fácilment a espais interiors creatius, emocionalment creatius.

Desde col·locacions corporals basades en la Bioenergía potenciarem la projecció de la veu. Ens endinsarem a la escolta del sò i del silenci.

Aquest es un treball energètic poderós que ens ajuda a afinar el nostre cos a través de la veu. La veu, també, com a netejador energètic del cos.

Víctor Turull es creador escènic, terapeuta de sò, especialista en medicina tradicional africana.


Horaris

Divendres de 10 a 12 h
A partir del 5 de Març

EL CUERPO DE LA VOZ
con Victor Turull

Unir la duplicidad voz-respiración. Reconocer la multiplicidad de nuestra voz y utilizarla. La voz nos lleva fácilmente a espacios interiores creativos, emocionalmente creativos.

Desde colocaciones corporales basadas en la Bioenergía potenciaremos la proyección de la voz y entraremos en la escucha del sonido y del silencio.

Este es un trabajo energético poderoso que nos ayuda a afinar nuestro cuerpo a través de la voz. La voz, también, como limpiador energético del cuerpo.

Víctor Turull es creador escénico, terapeuta de sonido, especialista en medicina tradicional africana.


Horarios

Viernes de 10 a 12 h
A partir del 5 de Marzo

THE VOICE’S BODY
with Victor Turull

To link both voice and breathing, to better recognize the multiplicity of our own voice and make a good use of it. Voice easily takes us to inner creative spaces, emotionally creative.

Through body positions based in bioenergy we will get further potential of the voices projection. We will pay attention to silences also.

This is a strong energy strength that will help us tone our body through voice and make a good use of it as a clean-up.

Victor Turull is a scene artist, sound therapist and specialist in traditional African medicine.


Time Schedules

Fridays from 10 am to 12pm
From the 5th of March onwards


Subvencionat i patrocinat per