sábado 18 -JERONIMO SACASAS DUQUE- EXPOSICIÓ D’ESCULTURA amb CONCERT de ANTIC TEATRE BAND

 SETEMBRE
 SEPTIMBRE
 SEPTEMBER

TARDOR 2010  OTOÑO 2010   AUTUMN 2010★ ★★ DISSABTE  18 SETEMBRE     SABADO  18 SEPTIEMBRE     SATURDAY  18 SEPTEMBER

JERONIMO SACASAS DUQUE

EXPOSICIÓ D’ESCULTURA


EXPOSICION DE ESCULTURA

SCULPTURE EXHIBITION

Entrada Gratuita
Free Entrance


a les 21h CONCERT de
ANTIC TEATRE BAND


a las 21h CONCIERTO de
ANTIC TEATRE BAND

at 21pm CONCERT
ANTIC TEATRE BAND

Entrada Gratuita
Free Entrance

 

Aquesta exposició, és una mostra de la recerca d’un llenguatge expressiu, en el que mitjançant l’experimentació amb diferents materials poder expressar sentiments, l’esclavitud del cos i de l’ànima, l’angoixa dels crits silenciosos i la incertesa del perquè. El pes que suposa aquestes preguntes al llarg de les nostres vides.

Esta exposición, es una muestra de la búsqueda  de un lenguaje expresivo, en el  que mediante la experimentación con los diferentes materiales poder expresar sentimientos, la esclavitud del cuerpo y del alma, la angustia  de los gritos silenciosos   , la incertidumbre del como, para que  y por que. El peso que supone estas preguntas a lo largo de nuestras vidas.

This exhibition is an example of the search for an expressive language which, through experimentation with different materials, is able to express feelings, the enslavement of the body and the soul, the anquish of silent screams, the uncertainty of the how and the why. The weight of these questions lasts throughout our lives.