12/1 -ECLECTIC SYMPHONY & PALNOISE “Música en viu, electrònica i arts visuals”, para NO perder

———————————————————————————————————————————
mas abajo esta video
empezamos el año
CON
great quality

 FELIÇ ANY NOU!
 FELIZ AÑO NUEVO!
 HAPPY NEW YEAR!


 GENER 2011
 ENERO 2011
 JANUARY 2011

★ DIMECRES 12 GENER  MIERCOLES 12 ENERO   WEDNESDAY 12 JANUARY ★

ECLECTIC SYMPHONY & PALNOISE

“Música en viu, electrònica i arts visuals”

Concert-arts visuals // 5€// socis 4€
Concierto-artes visuales//5€// socios 4€
Concert-visual arts // 5€ //members 4 €


HORARIS
DIMECRES 21:00 H

HORARIOS
MIERCOLES 21:00 H

SCHEDULES
 WEDNESDAY 21:00 H



Hammond, controls informàtics i fundador: :

Vincent Jonkers
Guitarra i efectes: Edu Giro
Bateria i percussions: Diogo Santos
Arts visuals: Alberto Calahorro i Martín Sánchez (Palnoise)
Composició i arranjaments: Vincent, Edu, Diogo i Palnoise

www.myspace.com/theeclecticsymphony

www.palnoise.org

eclecticsymphony.blogspot.com

Eclectic Symphony & Palnoise és un recorregut en el temps a través de la història de la música i el cinema. El projecte presenta una fusió eclèctica de diferents estils com ara l’acid jazz, dub, rock fusió, músiques del món i electrònica. A la vegada, els visuals jokeys (vjs) projecten arts visuals al ritme de la música. Veureu una dinàmica màgica amb ritmes, riffs, improvitzacions i sons originals. És una experiència cinemàtica a base de música en viu, electrònica i arts visuals.

En 2009 Vincent Jonkers (Holanda) comença a organitzar ‘Jamsessions’ sota el nombre de ‘Nit de Echectic Session’ a Barcelona amb la col·laboració  de  músics convidats com el guitarrista Arturo Ibáñez de Barcelona, el bateria Mauri Visconti i el guitarrista Nacho Del Villar ambdós de Buenos Aires. Posteriorment i ajudat Vincent per dos professionals de la música reclutats del Conservatori Superior de Música del Liceu, Diogo Santos (Portugal) i Edu Giro (Barcelona) comencen a definir el concepte de la seva música. ‘Eclectic Symphony’ va néixer i poc després es va iniciar la col·laboració amb Palnoise VJ.

Eclectic Symphony & Palnoise es un recorrido en el tiempo a través de la historia musical y cinematográfica. El proyecto presenta una ecléctica fusión de estilos como acid jazz, dub, rock, fusión, músicas del mundo y electrónica. A la vez, los visual jockeys (vjs), proyectan artes visuales al ritmo de la música. Presenciaréis una dinámica mágica con ritmo, riffs, improvisaciones y sonidos originales. Una experiencia cinemática a base de música en directo, electrónica i arte visual.

En 2009 Vincent Jonkers (Holanda) comenzó a organizar ‘Jamsessions’ bajo el nombre de ‘Noche de Echectic Session’ en Barcelona contando con  músicos invitados como el guitarrista Arturo Ibáñez de Barcelona, el batería Mauri Visconti y el guitarrista Nacho Del Villar ambos de Buenos Aires. Posteriormente y contando Vincent con la ayuda de dos profesionales de la música reclutados del Conservatorio Superior de Música del Liceo, Diogo Santos (Portugal) y Edu Giro (Barcelona) comenzaron a definir el concepto de su música. ‘Eclectic Symphony’ nació y poco después se inició la colaboración con Palnoise VJ.

Eclectic Symphony and Palnoise is a time travel in the music and film. The band plays an eclectic symphony of acid jazz, dub, rock, fusion, world music and electro. And the visual jockey’s projecting art visuals. You will see and hear magical dynamics with rhythm, riffs, improvisations and original sounds. A cinematic experience with live music, electronica and video art.

In 2009 Vincent Jonkers (Holland) started to organize Jamsession nights under the name ‘Eclectic Sessions Night’ in Barcelona and had guestplayers like guitarist Arthur Ibanez from Barcelona, drumplayer Mauri Visconti and guitarist Nacho Del Villar both from Buenos Aires. Later Vincent started to define the music concept with the great help from two music professionals Diogo Santos (Portugal) and Edu Giro (Barcelona), recruited from ‘El Conservatorio Superior de Música del Liceo’. Eclectic Symphony was born then and short after that a collaboration started with the VJ Palnoise.