19 y 20/01- EL CONDE DE TORREFIEL -Escenas para una conversación después del visionado de una película de Michael Haneke

 

★ 19 i 20 Gener 19 y 20 Enero 19 & 20 January 19 et 20 Janvier ★
EL CONDE DE TORREFIEL

“Escenas para una conversación después del visionado de una película de Michael Haneke”

durada / duración / duration / durée: 60 min

Noves dramatúrgies
Nuevas dramaturgias
New drama
Nouveau drame

 

HORARIS
DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00

6 euros

HORARIOS
SABADO: 21:00
DOMINGO: 20:00

6 euros

SCHEDULES
SATURDAY: 21:00
SUNDAY: 20:00

6 euros

HORAIRES
SAMEDI: 21:00
DIMANCHE: 20:00

6 euros

r /> 6 euros

 

 

Idea i creació: El Conde de Torrefiel
Direcció: Pablo Gisbert
Textos: Rebecca Praga
Intèrprets: David Mallols, Mario Pons-Macià, Quim Bigas, Pablo Gisbert, Tanya Beyeler
Diseny de llums: Marcela Prado

www.elcondedetorrefiel.com →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Ningú mai va saber què fer amb la seva vida.
Per això, en una ciutat, existeixen tantes possibilitats per poder concretar una vida. I per això, perquè en una ciutat hi ha tantes possiilitats per a concretar una vida, ningú va saber mai què fer amb la seva vida. Desastres que resulten gairebé imperceptibles pel seu caràcter quotidià.

Les creacions de El Conde de Torrefiel tenen el seu punt de partida en l’art plàstic, la literatura contemporània i la performance. El seu treball consisteix en confrontar realitats i trascendir els paràmetres del llenguatge verbal per a convertir les constants de la comunitat en poesia escènica i visual.

Nadie supo nunca qué hacer con su vida.
Por eso, en una ciudad, existen tantas posibilidades para poder concretar una vida. Y por eso, porque en una ciudad hay tantas posibilidades para concretar un vida, nadie supo nunca qué hacer con su vida. Desastres que resultan casi imperceptibles por su carácter cotidiano.

Las creaciones de El Conde de Torrefiel tienen su punto de partida en el arte plástico, la literatura contemporánea y la performance. Su trabajo es confrontar realidades y trascender los parámetros del lenguaje verbal para convertir las constantes de la comunidad en poesía escénica y visual.

Nobody ever knows what to do with their life.
Because of this, in a city, there are many possibilities for making a life. And because of this, of these many possibilities in a city for making a life, nobody ever knows what to do with their life. Everyday disasters that are almost imperceptible because of their everydayness.El Conde de Torrefiel’s productions are fed by art, contemporary literature, and performance; their ultimate objective is to confront and oppose realities in order to transcend the parameters of verbal language, and to create staged poetry out of the universal constants of everyday life.