26-28/06 L’Antic Teatre fa una actvitat de portes obertes pels veïns del Casc Antic durant la Festa Major del Barri

(En castellano más abajo)

///Versió CAT///

ACTIVITAT DE LA FESTA MAJOR DEL CASC ANTIC: 

OBRIM LES PORTES DE… L’ANTIC TEATRE. 

26, 27, i 28 de juny, de 18 a 19h.

Aquest abril de 2013 l’Antic Teatre ha fet 10 anys. És per això que volem convidar a tots els veïns del del Casc Antic, en el marc de la Festa Major del barri, a participar en una visita guiada on es podrà conèixer com l’espai va passar de ser un centre abandonat i en ruïnes per a convertir-se en un dels referents de l’escena independent actual a Barcelona. A més, també explicarem les diferents activitats i projectes que desenvolupem durant tot l’any a l’Antic Teatre.

Invitació d’una consumició i llibre dels 10 anys de l’Antic Teatre de regal.

Per poder accedir a tots els equipaments de l’activitat OBRIM LES PORTES DE… caldrà disposar d’un identificador que serà proporcionat per la Coordinadora de Festa Major. Per aconseguir aquest identificador, el veí o veïna que ho requereixi haurà d’anar al Centre Sant Pere Apòstol o a l’Associació de Veïns del Casc Antic, on haurà de presentar un document oficial que acrediti la seva residència o lloc de treball, o formar part d’una entitat o associació del barri.

ÉS PODEN RECOLLIR LES ACREDITACIONS A PARTIR DEL DIA 17 DE JUNY (EL DIA 24 TANCAT).
CENTRE SANT PERE APÒSTOL

(C/ Sant Pere més Alt, 25)

Horari d’atenció de dilluns a divendres de 17 a 22 h.
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CASC ANTIC

(C./ Rec 27)

Horari d’atenció de dilluns a divendres de 17 a 20 h

www.festamajordelcascantic.org

 

 

///Versió CAS///

ACTIVIDAD DE FIESTA MAYOR DEL CASC ANTIC: 

ABRIMOS LAS PUERTAS DE…. ANTIC TEATRE

26, 27  y 28 de junio, de 18h a 19h. 

Este abril del 2013, el Antic Teatre ha hecho 10 años. Es por esto que queremos invitar a todos los vecinos del barrio del Casc Antic, en el marco de la celebración de su Fiesta Mayor, a participar en una visita guiada donde se podrá conocer cómo el espacio paso de ser un centro abandonado y en ruinas para convertirse en uno de los referentes de la escena independiente actual en Barcelona. Además, también explicaremos las diferentes actividades y proyectos que se desarrollan durante todo el año en Antic Teatre.

Invitación de una consumición y libro de los 10 años de Antic Teatre de regalo.

Para poder acceder a todos los equipamientos de la actividad OBRIM PORTES DE… será necesario disponer de un identificador que será proporcionado por la Coordinadora de Festa Major. Para conseguir este identificador, el vecino o vecina que lo requiera, tendrá que ir al Centre Sant Pere Apóstol o en la Associació de Veïns del Casc Antic, donde tendrá que presentar un documento oficial que acredite su residencia o lugar de trabajo o formar parte de una entidad o asociación del barrio.

SE PUEDEN RECOGER LAS ACREDITACIONES A PARTIR DEL DÍA 17 DE JUNIO (EL DÍA 24 ESTÁ CERRADO).

CENTRE SANT PERE APÒSTOL

(C/ Sant Pere més Alt, 25)

Horario de atención de lunes a viernes de 17 a 22 h.
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CASC ANTIC

(C./ Rec 27)

Horario de atención de lunes a viernes de 17 a 20 h

www.festamajordelcascantic.org