30/11 y 2/12…projecto cav_a en Paris.. CARME TORRENT – Cien fuegos horizontales

Versión Español → /// English Version → /// Version française →
Produït per: www.anticteatre.com & www.mainsdoeuvres.org

Mains d’’Œuvres, estructura d’acompanyament i de residència d’artistes i Antic Teatre, referent de l’escena actual de Barcelona, centre de recursos multidisciplinars dedicat a la recerca, la creació, la producció i la difusió de les arts escèniques i visuals, realitzen una segona col·laboració dins del programa cav_a, Catalan artists visiting French artists, que consistirà en dos representacions de l’espectacle 100 fuegos horizontales de la coreògrafa Carme Torrent, artista associada a l’Antic Teatre, en el marc de l’activitat Deux soirées pour deux solos (Dos vespres per a dos solos), que es realitzarà els dies 30 de novembre i 2 de desembre de 2013, a Mains d’Œuvres.

Aquesta és la segona col.laboració entre els dos espais. La primera va ser el passat mes de juny, amb Amaranta Velarde, dins del Festival Réspirations#2.

Treballem intensament perquè aquesta col·laboració pugui prolongar-se amb més intercanvis bilaterals entre els artistes associats a les nostres estructures. Antic Teatre i Mains d’Œuvres, són part de la xarxa europea de centres culturals independents, Trans Europe Halles (TEH), on junts estan desenvolupant un projecte d’intercanvi d’artistes basat en la investigació i innovació en nous llenguatges escènics.

Aquest programa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Institut Ramon Llull i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

[+] INFO →
[+] SOBRE ANTIC TEATRE →
[+] SOBRE Mains d’Œuvres →

[+] SOBRE EL AJUNTAMENT DE BARCELONA – INSTITUT DE CULTURA

[+] SOBRE INSTITUT RAMON LLULL

CARME TORRENT “Cien fuegos horizontales” – nous llenguatges del cos –
DISSABTEDE NOVEMBRE & DILLUNS 2 DE DESEMBRE – 20:00h

[+] INFO

Lloc:
Mains d’ Œuvres 1
Rue Charles Garnier 93440
Saint-Ouen. París

12€ / 8€ (venta anticipada)

reserves a:
resa@mainsdoeuvres.org →

Coreografia i performance: Carme Torrent

Coproducció: Antic Teatre/Adriantic i CONCA

Més informació:
anticteatre@anticteatre.com
comunicacio@anticteatre.com
93 315 23 54
www.anticteatre.com

Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Antic Teatre y Mains d’Œuvres forment part de: