lunes 9/12… FLUX 2013.. Inauguración..Festival de vídeo d’autor

PROGRAMA  ANTIC TEATRE   2013 /// DESEMBRE /// DICIEMBRE /// DECEMBER /// DÉCEMBRE →
★ 9 Desembre  9 Diciembre 9 December 9 Décembre ★

FLUX 2013
Festival de vídeo d’autor

DOIGT ARTICULÉ
«La història de Lucas E.»

noves dramatúrgies
nuevas dramaturgias
new drama
nouveau drame

HORARIS
DILLUNS: 21:00
gratuit

HORARIOS
LUNES: 21:00
gratuito

SCHEDULES
MONDAY: 21:00
free

HORAIRES
LUNDI: 21:00
gratuit

 

DOIGT ARTICULÉ: «La història de Lucas E.»

Inaugurem la vuitena edició del festival FLUX amb l’actuació del col·lectiu DOIGT ARTICULÉamb l’espectacle «La història de Lucas E.», un concert-audiovisual-literari inspirat lliurement en la novel·la L’illa dels condemnats de l’escriptor suec Stig Dagerman.
Nàufrags d’arreu abandonats, culpables de tot, culpables de res. Acompanyats de llangardaixos i d’ocells cecs. Set, veus i sorra. Lucas acaba de robar al banc on treballa i emprèn una fugida sense rumb.
La posada en escena està a cavall d’un recital i d’una pel·lícula que es munta en directe. La música, la imatge i els textos es mesclen en viu com si fos una improvisació de jazz, component-se i descomponent-se com la vida del protagonista, conservant un fil narratiu que travessa l’obra, diferent en cada representació. Allò que va ser i allò que podria ser, allò que no serà.

Doigt Articulé s’ha creat el 2013 i està integrat per Albert Coma (direcció i imatges), Edgar Alemany (textos, intèrpret i música en directe), Nuno Rebelo (música en directe), Meritxell Martínez (textos i veu), Alejandro Dato (textos i veu) i Eugénie Barbezat (veu).

lahistoriadelucas.wordpress.com →

PDF de tota la programació →

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org →

DOIGT ARTICULÉ: «La història de Lucas E.»
Espectacle en català, castellà i francès (subtitulat).
Durada: entre 50-60 min

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Quarta temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo que, amb una periodicitat quinzenal i amb la màxima flexibilitat, pretenem que reflecteixi la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.

FLUX CLUB acull tot tipus de sessions: projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Tant poden ser sessions monogràfiques d’autors reconeguts com temàtiques, col·lectives dedicades a autors emergents, a la presentació de treballs d’estudiants, o centrades en la videopoesia o la videodansa.

Durant el segon semestre del 2012 hem organitzat projeccions i col·loquis amb els autorsTommaso Pedone, Boris Labbé & Collectif 10+ [dix][sup], Omar Sherzad, Damián Pissarra, Xavier Gavin i Tea Guarascio.

FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

Cuarta temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo que, con una periodicidad quincenal y con la máxima flexibilidad, pretendemos que refleje la vitalidad del vídeo de creación de nuestra ciudad. Se trata de una extensión del Festival de vídeo d’autor FLUX, con sesiones abiertas a todo lo que está pasando en el campo del vídeo en Barcelona, que complementan el festival desde el punto de vista de sus contenidos y que extienden su período de acción más allá de los días estrictamente dedicados al festival.

FLUX CLUB acoge todo tipo de sesiones: proyecciones, videoperformances y coloquios que ofrecen al público la posibilidad del contacto directo con los videocreadores. Tanto pueden ser sesiones monográficas de autores reconocidos como temáticas, colectivas dedicadas a autores emergentes, a la presentación de trabajos de estudiantes, o centradas en la videopoesía o la videodanza.

Durante el segundo semestre del 2012 hemos organizado proyecciones y coloquios con los autores Tommaso Pedone, Boris Labbé & Collectif 10+ [dix][sup], Omar Sherzad, Damián Pissarra, Xavier Gavin y Tea Guarascio.

FLUX CLUB es un espacio de difusión del vídeo de creación en la ciudad de Barcelona.

The fourth season of FLUX CLUBis here: a fortnightly and fully flexible video club that aims to reflect the vitality of video creation in our city. It’s an extension of theFLUX Video Auteur Festival, with sessions open to everything currently going on in the field of video in Barcelona, complementing the festival’s content and extending its sphere of influence beyond the few days programmed for the festival itself.

FLUX CLUB includes all kinds of sessions: screenings, video performances and debates offering direct contact between the audience and the filmmakers. These sessions focus on a range of subjects, from monographics of well known directors to specific themes, from groups of up and coming authors to students; they may cover video poetry or video dance.

During the second half of 2012 we organised screenings and debates around the work of Tommaso Pedone, Boris Labbé & Collectif 10+ [dix][sup], Omar Sherzad, Damián Pissarra, Xavier Gavin and Tea Guarascio.

FLUX CLUB is a space for the dissemination of video art in the city of Barcelona.

Quatrième saison du FLUX CLUB, un club vidéo, bimensuel avec un maximum de flexibilité, nous cherchons à refléter la vitalité de la création vidéo dans notre ville. Ceci est une extension du Festival vidéo d’ auteur FLUX, avec des séances ouvertes à tout ce qui se passe dans le domaine de la vidéo à Barcelone, qui vient compléter le festival du point de vue du contenu et de prolonger la durée d’action plus loin que les jours strictement dédiés au festival.

FLUX CLUB accueille toutes sortes de sessions: projections, vidéoperformances et débats qui offrent au public la possibilité d’un contact direct avec les vidéocréateurs. Les séances peuvent être monographiques d’auteurs renommés, témathiques collectives dédiés aux artistes émergents, presentations de travaux d’élèves, vidéopoésie ou vidéodanse.

Au cours de la deuxième moitié de 2012 nous avons organisé des projections et des débats avec les auteurs Tommaso Pedone, Boris Labbé & Collectif 10+ [dix][sup], Omar Sherzad, Damián Pissarra, Xavier Gavin et Tea Guarascio.

FLUX CLUB est un espace de la diffusion vidéo de création dans la ville de Barcelone.