AGNÉS MATEUS – Hostiando a M –

agnes_mateus

Tu nous entends la Honte ? Tu nous entends ?
Si tu nous entends fais gaffe quand tu rentres chez toi toute seule le soir
On pourrait avoir envie de te refaire la mâchoire avec des objets en métal
Ou de te laver la tête avec du plomb, qu’est-ce que t’en dis ?

Tu nous entends la Tristesse ? Tu nous entends ?
Si tu nous entends, c’est que toi aussi, tu vas bientôt faire ton sac
Prendre la première à gauche, deuxième à droite,
puis encore à gauche et aller niquer ta race.
(*)

FAUVE

Encara em resulta estrany que entreu i mireu un espectacle des de la vostra cadira. La realitat és a dins o fora ? Disparar. Disparar per la boca. Disparar amb les mans. Disparar fins a dins del cor.

Tristor. Disparar. Ràbia. Tendresa. Disparar. Vida. Música. Disparar. Possiblement parlarem de nosaltres mateixes i riurem fort, potser sense saber perquè. Possiblement obrirem forats a les parets pel gust de llepar-nos la suor… al carrer les coses s’estan posant lletges i aquí dins…. potser també. Música per amanir tot això. Soroll que no ens deixa escoltar el que diu una noia que ens mira i obre la boca. Ho podreu gravar en directe i mirar-ho de veritat guardats a casa. Potser us arribarà més endins si no em teniu al davant.

Frases que me gustan y que he copiado de unos cuantos sitios:
Mantengo una relación complicada con la realidad. Estamos inmersos en un Festival de Problemas. Lo de disparar no es más que una rutina, una serie de pasos que siempre se repiten. Cuando los circuitos del cerebro están prendidos, los circuitos de la violencia están apagados. Disparar un arma de fuego provoca las mismas reacciones químicas en el cerebro que un beso apasionado. Tener predisposición para el odio. La naturaleza no nos ayuda, però la cultura tampoco nos ha salvado. Pensar en positivo para aliviar el dolor produce el efecto contrario. El amor es un autoengaño que no debe dejar de existir.
Frases nuestras de cada día, dánoslas señor.

BIO
Agnés Mateus (Barcelona 1967)
Cursà paral·lelament la carrera de Periodisme i els seus estudis de Teatre, fins que va entrar al món de la interpretació ja fa força anys, de la mà de Txiqui Berraondo i Manuel Lillo a Barcelona. Els primers anys compagina estudis de teatre i dansa. Però hi ha una data vital que defineix la seva trajectòria: l’any 2006 i la creació del Col·lectiu General Elèctrica. Formarà part del nucli de creació de la General Elèctrica fins la seva dissolució, vuit anys més tard. Performer i artista multidisciplinar, trebala amb Juan Navarro, Roger Bernat, Rodrigo García i Simona Levi, amb els que continua col·laborant en diversos projectes a l’actualitat.

“Mateus es el escenario de esa esencialidad. Un rigor que nace de un sentido de la responsabilidad y una libertad que hacen de la interpretación una de las muchas formas de expresión que ella podría concebir”
Juan Carlos Olivares

Con la colaboración del GREC 2014 Festival de Barcelona
Creación, dirección y interpretación: Agnés Mateus
Ayudante de dirección y creación: Quim Tarrida
Responsable técnico: Míriam Ubanet
Imagen y audiovisuales: Quim Tarrida
Vestuario: Nieves Casquete y Agnés M.

Agradecimientos: Difícil Equilibrio, Isma Mengual, Finques Gual, Ateneu Cooperatiu La Base, Media Flow, Larry, Jorge Albuerne, Joan Coll i Gustavo Adolfo Tari

Duración: 60min
Precio: 6euros
Idioma: català/castellan

Nuevas dramtúrgias

HORARIS
JUEVES, VIERNES y SABADO: 21:00
DOMINGO: 20:00
6 euros

[+] info →