Ritme en el Temps es troba amb l’artista Mariona Naudin

Mariona Naudin, va presentar el seu espectacle «VIP Homenaje a Severiano Naudin» a l’Antic Teatre a finals de gener.
El 14 de gener ens va venir a visitar a la classe. Ens va estar parlant del seu espectacle, el que la va dur a crear aquesta obra, a parlar del seu avi, i paral.lelament de la història que és vivia a Espanya i Europa en aquell moment. Totes les ballarines de Ritme en el temps son contemporanies a aquella època.
Posteriorment la Mariona va crear una dinàmica en la qual utilitzavem el text i les nostres vivències, el qual pot ser una idea a l’hora de crear una dramaturgia. Vam començar a parlar de la nostra infància, que en aquest cas coincidia amb l’època de la Guerra Civil i la Post guerra. Experiències que els han marcat posteriorment a la seva manera d’estar, en les seves pors, en la represió, la falta de llibertat…
I van valorar molt positivament poder tenir un espai actualment per a poder expresar-se amb lliberat.