18/04 Fluxclub presenta ASBEL ESTEVE

display_esteve

sessió 5

ASBEL ESTEVE
Amposta, 1979. Com a artista audiovisual treballa el vídeo, la foto i la instal·lació. Ha realitzat diferents peces com Ciudad de Vacaciones, curt experimental realitzat amb la tècnica del found footage i estrenat dins del marc dels Arxius Ovni al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, o la videoinstal·lació In Albis, coproduïda pel Centre d’Art Lo Pati, que s’ha pogut veure a centres com Arts Santa Mònica (Barcelona) o Casa América (Madrid) i a diversos festivals de cinema i videocreació d’arreu del món (Cannes, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Argentina, Mèxic, Itàlia…).

Entre els seus últims treballs podem destacar el documental de creació Patuchas, el hombre de los mil limones, estrenat al passat Festival de Cine Europeo de Sevilla on va recollir el Premi Imagenera, o la videoinstal·lació This is not another Spaghetti Western, recentment guardonada amb el primer premi del prestigiós Alternative Film Festival de Belgrad.

Actualment està presentant la videoinstal·lació Sweet Home, estrenada al Centre d’Art Lo Pati d’Amposta dins del cicle «Durant l’exposició el Centre romandrà tancat».

www.asbelesteve.com →

presentació
Sessió dedicada a l’artista i realitzador ampostí Asbel Esteve, de qui projectarem per primera vegada a Barcelona Patuchas, el hombre de los mil limones, un premiat documental de creació que ens descobreix la cara oculta del desaparegut músic i artista Juan Antonio Castillo. La sessió es completarà amb tres obres recents de videocreació de l’autor.

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org

www.habitualvideoteam.org

Proyección + coloquio

HORARIOS
LUNES: 21:00
gratuito

[+] Info →