Inici de la segona meitat de l’any

Ja ha arribat la tardor… tornem a endinsar-nos … després del descans de l’Agost. Ens tornem a retrobar com cada dijous de 11 a 12.30hal Convent de Sant Agustí.

cam01430 cam01429

Hem començat parlant de les nostres experiències a l’estiu cantant les cançons més escoltades… i de les nostres inquietuds a treballar durants aquests pròxims mesos…

Ens endinsarem en el món de la improvisació, una eina que ens ajudarà a inspeccionar els nostres limits personals, a coneixe’ns, a deixar-nos anar, a no agafar-nos a res, a ser lliures… a escriure sobre un paper en blanc amb el nostre moviment cada dia, i cada dia diferent, a escoltar, a percebre, a ser conscients de l’espai, a ajudar-nos, a fer pinya… a perdre la por i la pressió sense deixar de banda la responsabilitat de la nostra veu… un espai infinit per experimentar i descobrir…