imatges de l’acció-intervenció “GESTES DISFUNCIONALS” a l´Arts Santa Mònica

us deixem algunes imatges realitzades per l´Alessia Bombaci de l´acció-intervenció a l´Arts Santa Mònica del dia 1 d´abril en el marc del prgrama Interfícies.

Proposem un recorregut per l´exposició “Caminar sobre el gel” en col·laboració amb el grup de dones integrants del projecte artístic comunitari amb gent gran del Casc Antic “LA BELLESA”, coordinat des de l´Antic TeatrE.

Ens acompanyen: Pilar Bajo, Aurora González Roig, Maria Isabel Gutiérrez Bogado i Emilia Martin Moreno.

Ens inspira la idea de “disfuncionalitat” de l´art i de l´artista i proposem un exercici compartit de re-construcció de les nostres vivències quotidianes en senzilles “gestes disfuncionals”. I ésser disfuncional, en aquest cas, vol dir destinar un gran esforç i energia a empreses alienes a les convencions que configuren el nostre entorn social (i econòmic). Gestes disfuncionals, personals i (in)transferibles, que s’expressen en diferents formes de resistència i perseverança.

El grup +65 de l´Antic Teatre està coordinat enguany per Marta Galán Sala, artista-educadora, autora de texts per a l´escena, directora i facilitadora de processos escènics i performatius fonamentats en pràctiques col·laboratives i/o comunitàries. En la realització/ideació de la visita col·labora l´artista nicolás spinosa.