16/06 conversa a La Bonne amb la Maria Jesús Izquierdo

«De cadascú tot el que pugui donar, a cadascú tot el que necessiti»

el dijous 16 de maigens va visitar la Maria Jesús Izquierdo.

María Jesús Izquierdo és sociòloga, feminista i catedràtica de Ciències Polítiques i Sociologia de La Universitat Autònoma de Barcelona. Les seves línies d’investigació són: Estructura i agència dels maltractaments, ètica de gènere i economia i polítiques d´igualtat. María Jesús parla sobre la divisió sexual del treball i reivindica que són les dones les que han de trencar amb el model patriarcal: «Como producto patriarcal, una tarea que es la central de la sociedad, que es cuidar de la gente, que es la más importante, se vuelve instrumental». «La expresión de amor por excelencia es la reciprocidad, que indica que estoy contigo porque te quiero, no porque te necesito».

link relacionat: http://www.eldiario.es/catalunya/poder-hombres-generado-trabajo-mujeres_0_492051644.html