30-31/03 y 1-2/04 NO ESTAMOS AHÍ O LA PRESENCIA DE LA AUSENCIA. LUIZ FELIPE LUCAS

autoria: Lucas Rosa

La investigació busca encarnar aquest espai entre la presència i l’absència, o allò que jo anomeno ‘la presència de l’absència’. Com és que allò que ens falta pot ocupar tant d’espai en la nostra existència? Com un cos escènic pot presentar una absència?

Aquestes preguntes inicials formen la columna vertebral d’aquesta actuació.


Luiz Felipe Lucas. Creador especialitzat en la tècnica física de Jerzy Grotowski, al llarg de la seva carrera ha treballat amb Marina Abramović a l’exposició Terra Comunal, Teatre Oficina Uzyna Uzona, entre altrescompanyies i directors de teatre. És membre fundador del col·lectiu Legítima Defesa al Brasil i Tinta Negra aBarcelona. Actualment treballa en el desenvolupament de l’evolució del seu espectacle El Tiro, titulat No Estem Aquí o La Presencia de la Ausencia.

El Tiro es va estrenar a Barcelona al juny a la sala Perifèria Cimarronas i es va exhibir de junya novembre al MuseumsQuartier/Viena.

Performer: LUIZ FELIPE LUCAS
Disseny de so i tècnic: SANTIAGO LATORRE

performance
Horario:
Dijous 30 de març a les 20:00
Divendres 31 de març a les 20:00
Dissabte 1 d’abril a les 20:00
Diumenge 2 d’abril a les 20:00