18/10 CONVOCATÒRIA ACCIÓ REINVINDICATIVA: NO A L’HOTEL REC COMTAL I REIVINDICACIÓ PER LA RESIDÈNCIA O ESPAIS DE SERVEIS SOCIALS I CULTURALS PER LA GENT GRAN DEL BARRI

No a l'hotel Rec Comtal

 

Des de la «Plataforma de veïns contra l’Hotel Rec Comtal», de la qual l’Antic Teatre forma part, s’està preparant una acció artística reinvindicativa pel dissabte 18 d’octubre. És una acció per a la reivindicació de la residència o els espais d’activitats socials i culturals per la GENT GRAN del nostre barri. El principal objectiu d’aquesta acció és donar visibilitat a l’existència d’associacions, casals i col·lectius on està la GENT GRAN DEL BARRI.


Pensem que és important que tant els veïns del Casc Antic, com la resta dels ciutadans, coneguin la seva existència i les seves necessitats, com la construcció d’una Residència Pública per la gent gran del barri. Necessitats no escoltades per les institucions que alhora permeten la construcció de l’Hotel al Rec Comtal, en un espai que seria molt adequat per a construir aquesta residència.

En l’acció hi participen 10 veïnes grans, que formen part del projecte comunitari de l’Antic Teatre juntament a artistes i activistes vinculats a l’Antic.

Per a què aquesta acció tingui el màxim de repercussió, necessitem que vingui el màxim de gent possible. T’esperem el dissabte 18 d’octubre al Carrer Rec Comtal!!

Programa:

10:00 Taller de pancartes. Comissió d’Afectats del Born
14:00 Paella Popular
16:00 Acció «No a l’Hotel Rec Comtal». Projecte comunitari de l’Antic Teatre i Casals de Gent Gran del Casc Antic

————————–————————–———————-

CONVOCATORIA ACCIÓN REINVINDICATIVA:
NO AL HOTEL REC COMTAL Y REIVINDICACIÓN PARA LA RESIDENCIA O ESPACIOS DE SERVICIOS SOCIALES Y CULTURALES PARA LA GENTE MAYOR DEL BARRIO

Desde la «Plataforma de vecinos contra el Hotel Rec Comtal», de la que el Antic Teatre forma parte, se está preparando una acción artística reivindicativa para el sábado 18 de octubre. Es una acción para la reivindicación de la residencia o espacios de actividades sociales y culturales para la GENTE MAYOR de nuestro barrio. El principal objetivo de esta acción será dar visibilidad a la existencia de las asociaciones, casales y colectivos donde está la GENTE MAYOR DEL BARRIO.

Pensamos que es importante que tanto los vecinos del Casc Antic, como el resto de ciudadanos, conozcan su existencia y sus necesidades, como la construcción de una Residencia pública para Ancianos en el barrio. Necesidades no escuchadas por las instituciones, que a su vez permiten la construcción del al Hotel Rec Comtal, en un espacio que sería muy adecuado para construir una residencia de ancianos.

En la acción participan 10 vecinas mayores, que forman parte del proyecto comunitario del Antic Teatre junto con artistas y activistas vinculados al Antic.

Para que esta acción tenga el máximo de repercusión, necesitamos que venga el máximo de gente posible. Te esperamos el sábado 18 de octubre en la Calle Rec Comtal!!! 

Programa:

10:00 Taller de pancartas. Comisión de Afectados del Born
14:00 Paella Popular
16:00 Acción «No al Hotel Rec Comtal». Proyecto comunitario del Antic Teatre y Casals de Gent Gran del Casc Antic

LA GENTRIFICACIÓ