3-5/03 MARCO REGUEIRO «Perludi Orfici» – ESTRENA

preludi-orfici-i_225kb

El títol fa referència al preludi del possible, al cant mut amb el qual s’entona un espai per rendir-lo sacre. Mentre que Orfeu, fill d’Apollo, en la seva desconfiança cap a Eurídice simbolitza el lament inextingible de la separació entre l’home i la Natura, l’òrfic i l’orfisme fan referència al cicle de l’immortal, a Mnemosyne que traça amb certesa la divisió entre els vius i els morts per a que el món els pugui tornar a incorporar.

Lluny de la literalitat i de la cristal·lització històrica, la mort és un fenomen espacial que dissol la lògica de la vida i per tant la facultat de percepció.

Marco Antonio Regueiro, Llicenciat en Filosofia i Religions Orientals (Study of Religions-School of Oriental and African Studies-University of London) estudia la fenomenologia de la imatge, de la medicina i de la religió com a camps interdisciplinaris. Ha presentat les seves peces a La Casa Encendida, La Porta i L’Àntic Teatre i col·laborat recentment amb Chiara Guidi de la Socìetas Rafaello Sanzio.

Concepte i direcció: MARCO ANTONIO REGUEIRO
Construcció d’objectes: MARCEL REGUEIRO
Atrezzeria: OLELAGRACIA
Intérprets: 8 FIGURANTS

Agraïments: FEDERICA FALANCIA, NICOLA BARZANTI, PABLO ORZA, PABLO GENAZZANO, JAVIER CARO CEICE, SEMOLINA TOMIC, PETROS SYRIGOS, CHIARA GUIDI

marcoregueiro.net

 Noves Dramatúrgies
Durada: 60 min

HORARIOS

3 Divendres i 4 Dissabte: 21’00
5 Diumenge: 20’00

Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA

Comprar entradas

[+] INFO