9-12/03 EL LADO OSCURO DE LAS FLORES «B u b b l e» – ESTRENA

bubble

Bubble és un enfrontament entre dos actors de circ, ambdós especialitzats en l’acrobàcia i la dansa. D’un costat trobem en Ginés Belchí Gabarrón i de l’altre Jesús Navarro Espinosa.

A Bubble viveurem com dues parts d’una mateixa persona que agafan coss en dues individus diferents, es una lluita per la reflexió, una batalla de color gris, de cops i carícies que venen des del més íntim i que desenvoquen en rialles tenyides d’amor i odi. Tendresa i carn, llums i delicadesa.
Una paradoxa que delira amb gaudir de la mateixa vida.
Pensar, pensar fins a perdre l`ale de manera nerviosa, aconseguint així evitar el moment present, desenvolupant una acidesa com a hàbit.
Submissió i lluita permesa que ens impedeix distingir la realitat de la fantasia.

La Cia neix al 2016 de la ma de Ginés i Jesús es van conèixer al 2010, van ser companys durant la formació anual de la escola de circ Rogelio Rivel-
El Ginés va continuar la seva formació a l escola professional de circ de Toulouse, Le lido, on es va a especiltzar en acrodansa.
El Jesús va continuar la seva formació de manera autodidacta a la Central del Circ.

La cia sorgeix al 2016 després d una semana de residencia a la Central del Circ on es va crear una primera peça de 10 minuts que es va mostrar al 15 aniversari de la escola de circ Rogelio Rivel.
A continuació La Central del Circ recolza a la companyia donant-li la residencia “En Creuades” amb conveni amb la “Cooperative de Rue et du Cirque , 2R2C” on comença una nova etapa i un nou projecte que rebrà el nom de “Bubble”
Projecte nominat als premis Zirkolika de 2016.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/StPAVycAmmk» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

Visió Externa: PAU PORTABELLA
Acompanyament en la recerca técnica: PAU PORTABELLA
Creadors i intèrprets: GINÉS BELCHÍ GABARRÓN I JESÚS NAVARRO ESPINOSA
Llums: MARTINA LACUEVA RODRIGUEZ

Col·laboradors : LA CENTRAL DEL CIRC/ COOPERATIVE DE RUE ET DU CIRQUE 2R2C

Coproducció : ANTIC TEATRE

lasflorescirc.com

Teatro Físico – Circo

Duración: 50 min

HORARIOS
9 Jueves, 10 Viernes, 11 Sábado: 21’00
12 Domingo: 20’00
Entradas: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA

Comprar entradas
[+] INFO