Projecte Artístic comunitari amb infants i adolescents “MOU-TE BABEL”

«Mou-te babel» Projecte artístic comunitari de l’Antic Teatre amb infants, adolescents i joves del barri de Sant Pere, santa Caterina i la Ribera.
Dirigit artísticament per QuimBel-do (Isabel Ollé i Quim Cabanillas).

Vam començar amb un grup d’infants el passat mes de febrer del 2106 amb la col.laboració del casal sdia del Convent de Sant Agustí. Un taller d’un dia a la setmana de dansa i moviment.
Ens trobavem els dilluns de 6 a 7 de la tarda. Les portes estaven obertes cada dilluns a tots els infants del casal que volien participar, ells mateixos decidien quan volien venir, i a poc a poc ells sols van agafar el compromís per poder presentar el treball al teatre.

El dia 9 de maig vam anar tot el casal a conèixer l’Antic Teatre, el teatre del nostre barri. Vam conèixer i parlar amb Tot el personal implicat del teatre, tècnic, gestió, producció, creadors, direcció… així com també vam conèixer la instal.lació del teatre: Sala, backstage, cabina tècnica, funcionament del sò i llums, oficina de producció i direcció. Vam fer una mica d’història de l’espai, al mateix temps que vam conèixer tot el que comporta posar una creació davant del públic des de l’origen de la primera idea que té el creador,i totes les persones implicades que no acostumem a veure i tenen gran importància perque es faci possible.

taller niños-3

taller niños-5

taller niños-4

El dia 23 de maig del 2016 vam fer la presentació al l’antic Teatre davant del públic de LA NOSTRA PRPOPIA CREACIÓ que hem estat treballant durant aquests últims mesos.

CAM01211

CAM01213

Taller niños-5

Taller niños-4

Taller niños-7

Taller niños-14

Taller niños-12

Taller niños-6

Taller niños-13

I El proper dilluns dia 20 de juny del 2016 TORNEM A PRESENTAR!!! A LA SALA NOBLE DEL CONVENT DE SANT AGUSTÍ A LES 18:30H.
US ESPEREM AMB MOLTES GANES I IL.LUSIÓ!!!

 

Antic teatre 23.05.16 – Antic Teatre & QuimBel-do (Isabel Ollé i Quim Cabanillas) – Projecte Artístic comunitari «Mou-te Babel from Antic Teatre BCN on Vimeo.

SETEMBRE 2016

Ja hem tornat després del descans de l ‘agost… amb moltes ganes de tornar a ballar!!!

Al convent de Sant Agustí hem començat amb tallers oberts amb els infants del casal Sdia tots els dilluns de 18h a 19h.

Amb el grup obert a experimentar amb la dansa i totes les seves inquietuds davant la música, el cos i la imaginació donarem pas a crear en nostre propi espectacle…! que proximament presentarem a l’Antic Teatre.

img_2069cam01450

I aquest proper dissabte començarem amb el grup de adolescents i joves al casal del Palau Alòs. Seran tallers setmanals, els dissabtes de 10h a 13h, on igualment compartirem inquietuds per a descobrir el cos i el moviment des de diferents disciplines i punts de partida. Compartirem i crearem per explicar la nostra experiència al teatre.

cam01467 cam01465 cam01506

 

MITS’16 festival de videodansa i integració social

El proper 27 d’octubre participem al Festival Mits.
Ballarem tots junts, grans ,mitjans i petits…
veniu a ballar, us esperem!!
flayer_hoja1flayer_hoja2

mits-1 mits-3mits-4

Durant aquesta segona meitat del projecte hem treballat intergeneracionalment, juntant els dos projectes «Ritme en el Temps» i «Mou-te Babel».

El passat 14 i 15 de novembre del 2016 vam fer la presentació final del projecte infants i joves amb la col.laboració de «Ritme en el Temps». Vam  presentar davant del públic a porta oberta tot el que haviem creat, i sobretot vam gaudir de la dansa amb les nostres ales ben obertes !!!!

una-pesada-carga-aves-volando-de-matagalpa

 

mou-te-babel-1

mou-te-babel-2

mou-te-babel-3

mou-te-babel-8

mou-te-babel-9

mou-te-babel-13

mou-te-babel-11

mou-te-babel-14


Aquest projecte ha estat dut a terme gracies al suport de la Fundació «La Caixa» i el Districte Ciutat Vella de Barcelona.
Producció: Antic Teatre
Direcció artística: QuimBel-do (Isabel Ollé i Quim Cabanillas)