CONVOCATORIA LAB NU2’S


Català / Castellano / English (please scroll down for english version)

Obrim la convocatòria per participar al LAB que NU2’S organitza cada any a l’Animal a l’esquena. Enguany el punt de partida des del que desenvoluparem les sessions de treball, de pensament i de recerca és:

NOUS REPTES TECNOLÒGICS PER A LA GRAVACIÓ, PROJECCIÓ I DIFUSIÓ D’IMATGES AMB EL COS I EL MOVIMENT COM A SUBJECTE
del 29 novembre al 4 desembre de 2010. L’animal a l’esquena (Celrà. Girona)
Convocatòria pública




Si estas preparant un projecte escènic amb una important presencia d’imatges; si penses en una instal·lació; si vols realitzar una obra de videodansa o un documental… t’oferim la possibilitat de compartir idees, conèixer la gran diversitat de càmeres i sistemes de gravació que actualment ofereix el mercat i adaptar idea i forma al perquè i com és presentarà l’obra. Ens acompanyaran un grup d’artistes amb diversitat d’experiències i tindrem a la nostra disposició càmeres, equips de projecció, tecnòlegs, espai i temps per desenvolupar el projecte.

Les places són molt limitades. Necessitem que ens envieu un petit dossier amb la vostre bio i el projecte en el que esteu treballant/pensant a l’adreça de correu electrònic info@nu2s.org .
El laboratori és gratuït però teniu que fer una inscripció de 90€ per cobrir les despeses de manutenció del migdia. Per les persones que no visquin a les comarques gironines hem previst allotjament en cases rurals.

Trobareu més informació a la nostre web o per correu electrònic!

+ ESTRENA DE LA NOVA TEMPORADA DE TERRITORIS DANSA +

Demà divendres arriba la quarta temporada de Territoris Dansa amb l’estrena de 4 capítols nous entre els quals s’inclouen les últimes produccions de NU2’s de l’any 2009: Fao, Fragile i Miratge Cromàtic.

Nous horaris! Els divendres, a les 20h, al Canal 33 de TVC

Consulteu el calendari complet d’emissions a la nostra web!

+ info : www.nu2s.org

Recordeu: Properes convocatòries de videodansa:
Dance Camera Istanbul: 30 de setembre. http://www.dancecamera-istanbul.org/
Dance on Camera Festival: 18 d’octubre. http://dancefilms.org
Festival de Vidéo Danse de Bourgogne: 1 de desembre. http://videodansebourgogne.com/
New Port Film Festival: 17 de desembre. http://www.newportbeachfilmfest.com/
Festival DV Danza La Habana: 15 de gener 2011. http://www.danzateatroretazos.cu/

NU2’s associació per a la creació rep el suport del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de la Generalitat de Catalunya, de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i de l’Institut Ramon Llull.

/// CASTELLANO

Abrimos la convocatoria para participar al LAB de NU2’s que cada año organiza en L’animal a l’esquena. Este año el punto de partida desde el que desarrollaremos las sesiones de trabajo, de pensamiento y de investigación es: NUEVOS RETOS TECNOLÓGICOS PARA LA GRABACIÓN, PROYECCIÓN Y DIFUSIÓN DE IMÁGENES CON EL CUERPO Y EL MOVIMIENTO COMO SUJETOS
del 29 de noviembre al 4 de diciembre de 2010. L’animal a l’esquena (Celrà, Girona)

Convocatoria pública

Si estas preparando un proyecto escénico con una importante presencia de imágenes; si piensas en una instalación; si quieres realizar una obra de videodanza o un documental… te ofrecemos la posibilidad de compartir ideas, conocer la gran diversidad de cámaras y sistemas de grabación que actualmente ofrece el mercado y adaptar idea y forma al por qué y cómo se presentará la obra.

Nos acompañarán un grupo de artistas con diversidad de experiencias y tendremos a nuestra disposición cámaras, equipos de proyección, tecnólogos, espacio y tiempo para desarrollar el proyecto.

Las plazas son muy limitadas. Necesitamos que nos envieis un pequeño dossier con vuestra bio y el proyecto en el que estéis trabajando/ pensando a la dirección de correo electrónico info@nu2s.org. El
laboratorio es gratuito pero tenéis que hacer una inscripción de 90 euros para cubrir los gastos de manutención del mediodía. Para las personas que no vivan en las comarcas gironinas hemos previsto
alojamiento en casas rurales.

Encontraréis más información en nuestra web o por correo electrónico!

+ ESTRENO DE LA NUEVA TEMPORADA DE TERRITORIS DANSA +

Mañana viernes llega la cuarta temporada de Territoris Dansa con el estreno de 4 capítulos nuevos entre los que se incluyen las últimas producciones de NU2’s del año 2009: Fao, Fragile y Miratge Cromàtic.

Nuevos horarios! Los viernes, a las 20h, en el Canal 33 de Televisió de Catalunya

Consultad el calendario completo de emisiones en nuestra web!

+ info : www.nu2s.org

Recordad: Próximas convocatorias de videodanza:
Dance Camera Istanbul: 30 de septiembre. http://www.dancecamera-istanbul.org/
Dance on Camera Festival: 18 de octubre. http://dancefilms.org
Festival de Vidéo Danse de Bourgogne: 1 de diciembre. http://videodansebourgogne.com/
New Port Film Festival: 17 de
diciembre. http://www.newportbeachfilmfest.com/
Festival DV Danza La Habana: 15 de enero de 2011. http://www.danzateatroretazos.cu/

NU2’S associació per la creació recibe la ayuda del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de la Generalitat de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, del Ajuntament de Barcelona y del Institut Ramón Llull

/// ENGLISH

The call for entries to participate at the next LAB that NU2’s organizes at L’Animal a l’esquena is now open. This year we will develope the working and researching sessions with this starting point:

NEW TECHNOLOGICAL CHALLENGES FOR THE RECORDING, DIFUSSION AND PROJECTION OF IMAGES WITH BODY AND MOVEMENT AS SUBJECTS
from november 29 to december 4, 2010. L’animal a l’esquena (Celrà. Girona)

Public call for entries

If you are preparing a scenic proyect with an important images presence; if you are thinking in a installation; if you want to create a dance film work or a documental film… we offer the possibility of share ideas, know the big diversity of recording ways that the market offers actually and to adapt idea and forms to the reason and the way the work will be presented.

A group of artists with a lot of experience’s diversity will be with us and we will have in our disposition cameras, projection equipment, thecnicians, space and time to develope your proyect.

The places are very limited. We will need to receive a short dossier with your bio and the proyect which you are working/thinking at the email info@nu2s.org. The lab is free but you have to do an inscription of 90 euros to cover the lunch meals expenses. For the people not living at Girona we have planned accomodation at rural houses.

+ NEW SEASON OF TERRITORIS DANSA +
Tomorrow arrives the fourth season of Territoris Dansa with 4 new chapters including the last NU2’s productions: Fao,Fragile and Miratge Cromàtic.

New hours! Fridays, at 8pm, at Canal 33 of Televisió de Catalunya

Check the complete broadcasting calendar at our website!

+ info : www.nu2s.org

Remind: Next dance films call for entries
Dance Camera Istanbul: September, 30. http://www.dancecamera-istanbul.org/
Dance on Camera Festival: October, 18. http://dancefilms.org
Festival de Vidéo Danse de Bourgogne: December, 1. http://videodansebourgogne.com/
New Port Film Festival: 17 de diciembre. http://www.newportbeachfilmfest.com/
Festival DV Danza La Habana: January, 11. http://www.danzateatroretazos.cu/

NU2’S associacío per la creació has the support of the Generalitat de Catalunya’s Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, the Ajuntament de Barcelona and the Ramón Llull institute.

This entry was posted in Ayudas a la producción, Convocatorias nacionales and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.