Obert període d’inscripció a l’ESMUC

El proper curs i per primera vegada, l‘ESMUC ofereix de forma oficial l’especialitat de producció i gestió. Aquesta especialitat va dirigida a aquelles persones que, amb coneixements musicals, vulguin dirigir la seva carrera professional cap a l’àmbit de la gestió i la producció. Amb aquesta ampliació del nou pla d’estudis es completa la cadena de valor: des de la creació fins a la comunicació i venda, tant de la música en viu com de l’enregistrada.

El passat 11 d’Abril i fins el 6 de Maig, l’ESMUC va obrir el període d’inscripció per les proves d’accés pel proper curs que començarà al Setembre del 2011.  El formulari d’inscripció el trobareu al web del centre.

Per més informació sobre aquesta escola, consulteu el seu web:

http://www.esmuc.cat

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.