Residències de tardor a NauEstruch

NauEstruch, l’espai d’arts visuals de la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu L’Estruch de Sabadell, fa pública la convocatòria de residències de tardor 2011.

NauEstruch és l’àrea de L’Estruch orientada a les arts visuals especialitzada en projectes artístics vinculats a les pràctiques performàtiques.

Les convocatòries de NauEstruch s’adrecen a tots els artistes que vulguin desenvolupar un projecte artístic, dins de qualsevol disciplina artística (instal·lació, vídeo, fotografia, intervenció, nous mitjans, etc.), vinculat a les pràctiques performàtiques (acció, teatre, dansa, artivisme, happening, intervencions urbanes, arts locatives, etc.), a presentar una proposta de residència per als mesos d’octubre a desembre de 2011.

NauEstruch disposa de diversos tallers de producció a la NauSud, una nau de cinc-cents metres quadrats a L’Estruch, i un centre de producció multimèdia, MediaEstruch, perfectament equipat per al desenvolupament dels projectes seleccionats.

NauEstruch ofereix, igualment, la possibilitat de residència gratuïta a L’Estruch, sota diposit de fiança, a aquells artistes que requereixin de viure a Sabadell durant els mesos de producció del seu projecte. L’Estruch disposa, igualment, d’una sala d’exposicions i d’un teatre per a l’exhibició posterior dels projectes artístics realitzats en residència.

Els artistes interessats a desenvolupar un projecte de creació a NauEstruch durant els mesos d’octubre a desembre cal que presentin una sol·licitud per correu electrònic a almudena@ajsabadell.cat, tot explicitant a l’assumpte del missatge “Sol·licitud Residència NauEstruch”. Els sol·licitants han de fer constar una breu biografia i una introducció al projecte artístic que desitgen de produir durant la residència.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.