Convocatòria The show must go on

unnamed

Convocatòria per a professionals i no professionals de les arts escèniques per participar en la selecció d’intèrprets de The show must go on de Jérôme Bel en el Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors presenta els dies 8, 9 i 10 de maig l’espectacle The show must go on de Jérôme Bel en una versió formada per cast local que treballarà amb la companyia en període de residència per tal de preparar la present edició.

Aquesta peça va ser creada el 2001 i és una de les obres emblemàtiques en la carrera de Jérôme Bel. L’espectacle examina la relació entre l’art i la vida, entre el més col·loquial i el més refinat, i desafia constantment les expectatives de l’espectador. Amb The show must go on, Jérôme Bel dissecciona els mecanismes de l’espectacle amb una posada en escena d’uns vint artistes i un DJ que punxa èxits musicals dels darrers trenta anys.

Després de treballar en diferents companyies de dansa, Jérôme Bel va començar a presentar les seves peces, resultat d’accions i escenografies senzilles, despullades de cap mena d’ornamentació. Està considerat un dels representants més destacats del moviment de la no-dansa.

Per la versió de la peça que es presentarà al Mercat de les Flors es busca reunir a un cast divers i representatiu de Barcelona, pel que està obert a persones de tot tipus, condició i capacitats (edat, sexe, condició física, origen social, experiència professional, etc).

Es podran presentar sol·licituds a la convocatòria fins el 22 de març del 2015. Es comunicarà el resultat de la selecció a partir de l’1 d’abril.

Consulteu aquí les condicions de la convocatòria i la manera d’inscriure’s

This entry was posted in Convocatorias nacionales. Bookmark the permalink.