Beques de suport a la creació BaumannLab 2015

beques

Convocatòria dirigida a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1980 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. En totes les modalitats es poden presentar creadors i productors culturals que estiguin o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculat a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o de realització, producció o difusió. Poden optar també agents, entitats o col·lectius d’altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context.

Modalitats:
A. Beques per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani per a menors de 20 anys. Té una dotació econòmica de 850 € per producció i honoraris (màxim de 340).
B. Beques per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani per a joves de 20 anys o majors. Té una dotació econòmica de 1.800 € per producció i honoraris (màxim de 720 ).

La comissió de selecció està composada per:

Servei de Joventut i Lleure, Marc Vives (Director de Nauestruch), Gabriel Verderi (director de l’Escola d Art de Terrassa), Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals) i Irene Pérez Gil (artista visual).

Data límit: 6 de novembre 2015.

Més informació: http://baumannlab.cat/node/593

This entry was posted in Ayudas a la creación, Beca. Bookmark the permalink.