Oberta la convocatòria per a la programació de la temporada 2016 de Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut de Cultura, obre la convocatòria per seleccionar un programa cultural que fomenti la mediació entre pràctiques artístiques, pràctiques educatives i contextos socials per a la temporada 2016 de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

L’actual procés de re-definició de la Xarxa de Fàbriques de Creació té com a objectiu iniciar una etapa de foment de nous models de gestió que impulsin processos de mediació entre les institucions artístiques i la ciutadania. Per aquest motiu, es convoca un procés de selecció d’un programa cultural que durant l’any 2016 esdevingui un model de transició cap a un major compromís entre les institucions públiques i les seves realitats immediates.
Es podran presentar projectes des del 14 de desembre de 2015 fins al 20 de gener de 2016.

Descarrega aquí les bases.

This entry was posted in Convocatorias nacionales. Bookmark the permalink.