Convocatòria oberta per formar part de La Volta

L’Associació Cultural La Volta treballa per consolidar La Volta de Sant Narcís com a espai per al creixement de projectes artístics i culturals en un estadi emergent de professionalització. La convocatòria s’adreça a persones o col·lectius interessats a desenvolupar una activitat d’autoocupació en l’àmbit creatiu: arts visuals, gestió cultural, moda, joieria, disseny, arquitectura o artesania i que, alhora, vulguin formar part d’un projecte cultural de barri que creix i evoluciona gràcies a la cooperació, el talent i la implicació dels seus residents.

Trobareu més informació a l’entrada del web del projecte.

Les sol·licituds rebudes fins el 25 d’octubre tindran la resolució durant la primera setmana de novembre. Les rebudes a partir d’aquesta data seran valorades al mes de desembre.

This entry was posted in Convocatorias nacionales. Bookmark the permalink.