La Vestuariteca

Una biblioteca de vestits teatrals

Magatzem de vestuari col.lectiu

Vestuariteca: Com indica el seu nom, el projecte vol ser com una Biblioteca de Vestuari teatral, un servei que uneixi els vestits i els complements amb els usuaris, un espai de cessió i lloguer d’objectes mancomunats a un preu zero o el més reduït possible

La idea genèrica és poder trobar aquella peça que necessites, dins un ventall gran de materials, que poden créixer amb diferents aportacions. 

És un projecte destinat a la població en general però, òbviament, a un públic que necessita vestuari teatral o disfresses: gent de teatre, dansa, cinema, rues de carnaval…

Però sobretot el principi bàsic com a usuari és que qui no disposi de la “capacitat econòmica suficient” podrà accedir a aquests materials. Per tant, pensem en un perfil d’amateurs, escolars i petits professionals. La idea és col.lectivitzar el material tèxtil de gran valor que conforma el món del vestuari teatral i que sovint té uns lloguers de preu inaccessibles. 

També pensem en un espai viable de manera polivalent: s’hi podria emmagatzemar vestuari però també confeccionar peces per encàrrec i “arreglar” o “costumitzar” aquelles que ja existeixen per adaptar-les a la producció.

Ara recerquem suports i sinergies amb col.lectius afins que ens són necessaris per a engruixir la idea, fer-la més col.laborativa en la forma i els continguts!

_________________________________________________________________________

Si ens passeu un telèfon de contacte us podem explicar més detalls i maneres de participar.

Gràcies per endavant i fem xarxa de vestuari !  

Ànims a tots i totes en aquests temps tan difícils!! 

Contacte: 

vestuariteca@gmail.com – Tel. 667 538 134 – Àgia Luna (Ass.ARTIXOC)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.