El Crimen perfecto

Dissabte 6 OCT.

Finalmente, el crimen se criminalizó… perfectamente!

escena criminal III – el crim perfecte from tristán pérez·martín on Vimeo.

fotografías y vídeo: tristán pérez-martín

 

MARTES 2 a SÁBADO 6 /DIMARTS 2 a DISSABTE 6

10:00 a 14:00  Antic Teatre

————————————–
Taller de creación colectiva sobre la idea de la pieza perfecta.

El resultado se mostrará el sábado 6 a las 21h en el ANTIC
——————-
Como sería la pieza de danza perfecta? Perfecta para quién? Por el creador? Por el público? Por el mercado? Más que un taller donde alguien comparte sus conocimientos con los participantes, éstas mañanas criminales se plantean como un tiempo y un espacio para preguntarnos estas preguntas y muchas otras de manera conjunta y de manera práctica. Proponemos, pues, 5 días de práctica colectiva para intentar dar forma escénica de manera lúdica, pero también profunda a las posibles relaciones entre receptividad, accesibilidad y reconocimiento en relación a las nociones de creatividad, innovación, discurso y subjetividad a la hora de encarar un proceso de creación escénica.

La idea es mostrar lo que los participantes conjuntamente decidan oportuno presentar, el sábado 6 de octubre a las 21h en el Antic Teatre.

……………………………………………

……………………………………………………………..

El crim perfecte. 

Taller de creació col.lectiva sobre la idea de la peça perfecta. De dimarts 2 a dissabte 6 de 10h. a 14h a l’Antic Teatre. El resultat es mostrarà el dissabte 6 a les 21h.

Com seria la peça de dansa perfecta? Perfecta per qui? Pel creador? Pel públic? Pel mercat? Més que un taller on algú comparteix els seus coneixaments amb els participants, aquests matins criminals es plantegen com un temps i un espai per preguntar-nos aquestes preguntes i moltes altres de manera conjunta i de manera pràctica. Proposem, doncs, 5 dies de pràctica col.lectiva per intentar donar forma escènica de manera lúdica, però també profunda a les possibles relacions entre receptivitat, accessibilitat i reconeixement en relació a les nocions de creativtat, innovació, discurs i subjectivitat alhora d’encarar un procés de creació escènica.

L’idea és mostrar el que els participants conjuntament decideixin oportú presentar, el dissabte 6 doctubre a les 21h a l’Antic Teatre.