— HelloWorld!

Xerrada/Col·loqui / La Caldera

Organos pares y solo un corazon3

Xerrada/Col·loqui en el marc del taller Imatge i Moviment, dirigit per Toni Mira i David Dalmazzo a La Caldera. Dissabte 15 de maig

Entrada gratuïta. Aforament limitat

Per tancar la setmana del taller dirigit per TONI MIRA i DAVID DALMAZZO a La Caldera, NU2’S proposa una xerrada /col·loqui per presentar tres iniciatives de suport i d’experimentació sobre les eines digitals aplicades a les arts escèniques : el projecte HELLOWORLD! (Madrid ),el MEDIAESTRUCH a Sabadell i els Labs de NU2’S a L’animal a l’esquena (Girona).

La xerrada pretén informar i debatre sobre els reptes que suposa la creació transversal dansa/nous mitjans i les diferents iniciatives per crear espais col•laboratius entre artistes dels diferents sectors implicats.

David Rodriguez parlarà dels objectius i projectes desenvolupats per HELLOWORLD ! plataforma estable de creació centrada en la producción escénica y las nuevas tecnologías.Treballen al Medialab-Prado, al Teatro Pradillo i a la galería Off Limits de Madrid.

Oriol Rossell i Julià Carboneras presentaran el MEDIAESTRUCH, el nou departament de L'Estruch dedicat a la convergència de les arts escèniques i les noves tecnologies.

Núria Font comentarà les experiències realitzades en els laboratoris organitzats per NU2’S a l’Animal a l’Esquena des de 2004 i explicarà les caracteristiques del LAB previst per enguany.

Al final del matí, Toni Mira i David Dalmazzo presentaran els artistes participants al taller i els treballs que s’hi han desenvolupat.

Horaris:

10’30h Presentació de la jornada a càrrec de Núria Font i Toni Mira

11h Conferencia presentació a càrrec de David Rodriguez- HELLOWORLD!

11’30h Presentació del MEDIAESTRUCH a càrrec de Oriol Rossell

12h pausa cafè

12’30h Presentació dels Laboratoris de NU2’S

13h Presentació dels treballs del lab : Tecnologia, imatge i moviment

13’30h Col·loqui/Debat