OBERT EL TERMINI D’INSCRIPCIONS A L’ESCOLA DE TEATRE EXPERIMENTAL LABORATORIO

 

 L’escola de teatre experimental Laboratorio Teatre obre les inscripcions per al curs      2013/2014 que comença el 7 d’octubre.

               Aquest dissabte 21 de setembre, la seva directora Jessica Walker, ofereix una classe oberta per als alumnes interessats i totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer la seva disciplina.

A punt dels seus 15 anys d’història, l’Escola de Teatre Laboratorio dirigida per l’actriu xilena Jessica Walker obre el termini d’inscripcions per al nou curs 2013/2014 que comença el proper 7 d’octubre.

 

Amb seu a Barcelona, aquesta escola d’expressió corporal dramàtica és una escola

conscient. La seva visió acompanya a l’alumne a connectar la técnica i l’esperit. Així treball corporal i creixement personal  donen forma a aquest principi bàsic d’aquest laboratori: crear en essència

La formació consta de quatre cursos que se centren en la percepció corporal i el coneixement del cos a través de la respiració, la concentració i la meditació.

El primer any està orientat a l’obertura del canal creatiu, la identificació i dissolució de bloquejos i l’auto descobriment mental, corporal, emocional i espiritual. Lesassignatures d’aquest primer any són: Hara, Camp emocional, Medicina xina, Esfínters i obertura”, Kundalini Ioga, Arte, Veu, Dansa i Laboratori del cos. La formació es realitza en horari de matins quatre dies a la setmana.

La directora Jessica Walker, actriu i directora xilena vinculada al teatre experimental, la cerca espiritual i el creixement personal, ha estat membre fundadora del mític grup de teatre experimental xilè Teatro del Silencio i ha realitzat diverses gires internacionals fins que el 1999 es va instal·lar a Barcelona i va crear l’Escola de Teatre Laboratorio on comparteix la seva metodologia amb actors, ballarins i creadors del tot el món. A banda de la seva funció docent i teatral ha impartit seminaris a diverses ciutats d’Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

 La classe oberta es farà el proper dissabte 21 de setembre a les 10:30h a la nau del teatre Laboratori al Passatge Sant Antoni Abad 5. Després de la classe que impartirà la directora es farà una xerrada amb explicacions sobre la formació.

Més informació: http://www.laboratorio-escuela.com 

Cia.laboratorioteatro@gmail.com

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.