NOVA TEMPORADA DE HAMBRET A LA SALA LABORATORIO

La Companyia Laboratorio Teatre reestrena la seva primera producció Hambret a petició del públic després de l’èxit de la temporada anterior.

L’espectacle es presentarà els dies 19, 20, 26 i 27 d’octubre a les 20:00h a la Sala Laboratorio (Passatge Sant Antoni Abad 5 – Metro Sant Antoni- accés per Urgell entre Tamarit i Floridablanca).

Hambret és un recorregut pel cementiri de les nostres necessitats famèliques. L’obra s’endinsa en l’experimentació del disseny corporal i en les emocions dels actors.

Sota la direcció de Jessica Walker, actriu i directora Xilena, 12 intèrprets internacionals encarnen aquesta versió de Hamlet, que simbolitza un mirall poètic de la humanitat i la seva tragèdia.
En una societat que s’enfonsa per la crisi econòmica actual, on els politics se succeeixen com titelles al poder, en aquesta democràcia de telenovel•la, no tan allunyada del clàssic de Shakespeare, en aquest escenari sense sentit cal preguntar-se ¿de què tenim gana realment? ¿De què te gana el nostre cor?
La Companyia Laboratorio Teatre neix al sí de l’Escola d’Expressió Corporal Dramàtica a partir de la darrera generació d’actors.

Laboratorio és una escola de teatre experimental conscient que va néixer fa prop de 15 anys. La seva visió acompanya l’alumne a connectar tècnica i esperit. Des del centre sorgeix la connexió primera amb l’estat i l’emoció. Així, el treball corporal i el creixement personal donen forma al principi bàsic de l’escola: crear en essència.

Més informació a http://www.laboratorioteatro.com/ Cia.laboratorioteatro@gmail.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.