Ment#3 2012

Un fanzine, un llibre, un manifest. Un Booksprint !
Una trobada i una assemblea per a definir el programa Barri 2013 de la Caldera.

Davant dels canvis profunds del mon actual volem reflexionar tots plegats sobre el paper de l’artista a la societat i, mes concretament, les tasques d’un centre de creació d’arts escènics al barri. Convidem a 7 pensadors, d’àmbits diferents, a juntarse durant una setmana (2 al 6 de juliol) i generar un llibre de reflexions i un document sintètic de punts fonamentals a tenir en compte al moment de pensar els arts escenics al barri.

Els escriptors : Oscar Abril, Helena Torres, Rosario Hernandez, Itziar Pascual, Gala Pin, Eva Verdealde, Sebastià Jovani

Aquests documents es presenten per debat durant 2 dies de trobades a la Caldera (16 i 17 de juliol). Desprès es convoca una assemblea oberta a tothom (18 de juliol) per a decidir sobre els continguts del programa Barri del Centre de Creació La Caldera pel 2013.

Ment#3 es una inciativa de la Caldera pel festival GREC 2012.

 

Esta entrada fue publicada en Ment#3. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Ment#3 2012

Los comentarios están cerrados.