Activem Brut Nature

Avui a la caldera hem activat Brut Nature. Un dispositiu per posar en relació a una part dels creadors acollits en residència aquest 2017. Durant nou dies Georgia Vardarou, Diana Gadish, Julián Pacomio, Alejandra Pombo, Janet Parra i Vértebro (Nazario Díaz, Ángela López, Juan Diego Calzada), amb l’acompanyament d’Ana Buitrago, Nyamnyam i l’equip de La Caldera, es trobaran per compartir matèries de treball, interessos i preguntes que estan en joc a les seves recerques. Brut Nature obre un espai per propiciar el diàleg i poder identificar les afinitats i les friccions, per aprendre de les diferents aproximacions i estratègies a l’hora d’abordar un procés de creació i deixar-nos intoxicar pels universos creatius dels altres.

Durant aquests dies, de l’11 al 21 d’octubre, també imaginarem conjuntament moments d’obertura. No podem avançar els coms i els quans, us anirem informant.

 

 

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.