Activem Brut Nature

Avui a la caldera hem activat Brut Nature. Un dispositiu per posar en relació a una part dels creadors acollits en residència aquest 2017. Durant nou dies Georgia Vardarou, Diana Gadish, Julián Pacomio, Alejandra Pombo, Janet Parra i Vértebro (Nazario Díaz, Ángela López, Juan Diego Calzada), amb l’acompanyament d’Ana Buitrago, Nyamnyam i l’equip de La Caldera, es trobaran per compartir matèries de treball, interessos i preguntes que estan en joc a les seves recerques. Brut Nature obre un espai per propiciar el diàleg i poder identificar les afinitats i les friccions, per aprendre de les diferents aproximacions i estratègies a l’hora d’abordar un procés de creació i deixar-nos intoxicar pels universos creatius dels altres.

Durant aquests dies, de l’11 al 21 d’octubre, també imaginarem conjuntament moments d’obertura. No podem avançar els coms i els quans, us anirem informant.

 

 

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *