Corpografies #2_Laila Tafur, Nacho Cárcaba, Magí Serra i Mar Medina (23/11 – 3/12)

El passat maig-juny vam iniciar una nova linia de programació que vam titular Corpografies, centrada en les escriptures corporals i narratives de la presència, la capacitat del cos per articular un discurs sensible, no verbal, on el pensament és acció i el cos és text.

Vam compartir propostes com [Introducción a la introducción] de Societat Doctor Alonso, [Hardcore Researrch on Dance] de Georgia Vardarou, [Cuerpar] de Teresa Lorenzo i [Heartbeat] de Sandra Gómez.

La setmana que ve, dijous 23, arriba la segona entrega: Corpografies #2. Hem convidat a Laila Tafur, Nacho Cárcaba, Magí Serra i Mar Medina, quatre creadors que, tot i la seva proximitat generacional, entenen l’escena de formes tan diferents com inclassificables. Quatre maneres personals d’abordar el cos en moviment per explorar els seus límits, el seu potencial per generar sentit i desplaçar els sentits, jugant amb les múltiples accepcions d’aquesta paraula. ‘Sentit’ com a significat, possibles interpretacions, raó de ser o capacitat per entendre, reconèixer i desbordar la realitat. Però també ‘sentits’ en relació als òrgans que ens permeten conèixer i relacionar-nos amb aquesta realitat, a la sensorialitat del propi cos i la capacitat de percebre de manera intuïtiva allò que d’ordinari passa inadvertit.
Perquè, com diu Paul Valéry, <<la dansa és poesia general de l’acció, però també acció filosòfica plena, potència capaç de convertir cada pas en una interrogació sobre l’ésser.>> (P. Valéry, Philosophie de la danse).

Dies, hores:

[MONSTRUO] Laila Tafur + [TIEMPO] Nacho Cárcaba                                                      dijous 23 i divendres 24, 20.30h                                                                                                   Entrades / Abonament Corpografies

[LA MESURA DEL DETALL] Magí Serra                                                                                 dijous 30 de novembre i divendres 1 de desembre, 20.30h                                                     Entrades

[MANEJAR EL HACER LÍQUIDO DE FORMA INDISCIPLINADA] Mar Medina      dissabte 2, 20.30h i diumenge 3 de desembre, 19h                                                                   Entrades

 

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.