Quinzena metropolitana de dansa a La Caldera

La Caldera participa a la Quinzena metropolitana de dansa proposant una programació especial; un únic programa doble amb treballs de creadores locals, del qual s’oferiran 5 presentacions al llarg de la quinzena. Una aposta per la permanència d’una programació i amb la qual pretenem incidir en els següents objectius:

– Donar suport a la creació local oferint unes condicions de treball dignes.

– Donar l’oportunitat a que els treballs evolucionin i madurin gràcies a la trobada continuada amb la mirada del públic.

– La creació de públic gràcies a la circulació de la informació boca-orella.

Per a la composició d’aquest programa es va obrir una convocatòria pública i es va constituir una comissió de selecció externa formada per Arantza López Medina, Jordi Cardoner, Mireia de Querol, Pere Faura, Ramon Oriola i Vero Cendoya.

Finalment es van seleccionar les peces ‘Kopfkino’ de Los Detectives (María García, Marina Colomina, Laia Cabrera i Mariona Naudin) i ‘Wu Wei’ de Raquel Klein, que es presentaran els dies 2, 3, 9, 15 i 16 de març a les 20h del vespre.

KOPFKINO_Los detectives.

 

WU WEI _Raquel Klein. 

 

Acompanyant la programació, proposem activitats paral·leles. Dues jornades obertes a amants i professionals del cos i el moviment per debatre i reflexionar conjuntament sobre aspectes que ens semblen especialment rellevants en aquest moment. Les dues sessions es conceben com un espai distès i prolongat en el temps, amb dinar i migdiada, i compten amb la col·laboració inestimable de nyamnyam.

♥ Dissabte 3 de març: Una qüestió d’amor. Sessió de reflexió al voltant del cos de les persones que en un moment donat decideixen encarnar la figura de l’espectador. Amb Jaime Conde-Salazar.

♥ Dissabte 10 de març: Metropol·linitzacions. Una aproximació a l’ecosistema de la dansa des del punt de vista de la biologia.

♦ Per últim proposem una xerrada – taller amb Los Detectives. El divendres 9 de març (de 16 a 19h) les integrants del col·lectiu Los Detectives han proposat una activitat per compartir algunes de les bases del seu treball a KOPFKINO. Aquest taller estarà dirigit a tothom, a partir de 16 anys, i no cal experiència prèvia. Només inscriure’s a info@lacaldera.info.

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.