Vera Mantero. ‘Os Serrenhos do Caldeirão, ejercicis en antropologia de ficció’

Considerada un dels noms més destacats de la Nova Dança Portuguesa, Vera Mantero presenta a La Caldera, dins el Festival Grec 2018, una de les seves peces més emblemàtiques: Os Serrenhos do Caldeirão, exercicis en atropologia de ficció. 19 i 20 de juliol, 20.30h.

Una peça que ens parla de pobles que posseeixen un coneixement que estem perdent, de la connexió entre el cos i l’esperit, entre la vida quotidiana i l’art. Una saviesa que podem i devem, pel nostre bé, reactivar.

Amb una combinació molt personal de dansa i performance, l’obra està poblada de veus que venen de lluny. Els sons de la terra, la música i la paraula; la paraula d’un Antonin Artaud en combustió i la poesia sonora de Jacques Prévert que s’enllacen en un tot que acaba per oferir una mirada radical a formes de vida tradicional, a la cultura oral del sud i del nord de Portugal, però també d’altres continents.

Formada en dansa clàssica, la ballarina i coreògrafa Vera Mantero va començar a crear les seves pròpies coreografies el 1987 i, des d’aleshores, ha presentat les seves creacions per tota Europa, Argentina, Uruguai, Brasil, Canadà i els EUA, a més de països asiàtics com Singapur o Corea del Sud.

Entrades a la venda

Més info

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.