Juan Domínguez presenta el llibre ‘Dirty room’ (26/07)

El creador Juan Domínguez presentarà a La Caldera el seu llibre Dirty Room. Aquest llibre proposa transitar per un recull de materials del seu treball escènic Clean Room.

Clean Room és el nom d’un projecte d’origen escènic creat per Juan Domínguez amb diverses col·laboradores, que es va desenvolupar al llarg de tres temporades de sis episodis cadascuna. El seu nom fa referència a un espai impol·lut, amb els mínims nivells de contaminació exterior i uns paràmetres ambientals controlats per a poder garantir el desenvolupament d’experiments amb el mínim d’interferències possible.

Dirty Room és Clean Room a contrallum, és el negatiu de Clean Room, una col·lecció d’apunts, notes, idees, reflexions i material gràfic i fotogràfic, mapes, manifestos, fragments de diaris, transcripcions de converses, entrevistes, intercanvis de correus, memòries, rememoracions, o guions, entre altres documents, del procés de creació i investigació que ha conduït a Clean Room. Et proposem amb aquest llibre que t’endinsis en el laberint d’aquest complex i multifacètic projecte.

Juan Dominguez estarà també a La Caldera del dimecres 25 al diumenge 29 de juliol, impartint una Sporá compartida amb l’Amalia Fendández.

Data: 26 de juliol
Horari: 20h

Entrada lliure

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.