‘Descansando en una hamaca a 60m del suelo’

Presentació En Residència 

Descansando en una hamaca a 60m del suelo

divendres 14 de juny, a les 13h i a les 19h

 

Divendres 14 de juny es presentarà a La Caldera en dues sessions (una a les 13h i una a les 19h) el treball realitzat pel col·lectiu d’artistes Misióndivina conjuntament amb els alumnes de l’IES Joan Boscà dins del marc d’En Residència, anomenat Descansando en una hamaca a 60m del suelo.

En Residència proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

Misiondivina som un col·lectiu d’artistes que ens reunim setmanalment per qüestionar-nos i moure’ns entorn de preguntes que deriven de les nostres pràctiques: la performance, les arts escèniques i visuals, la dansa, el cinema, la música o l’escriptura. Som Itxaso Corral Arrieta, Óscar Dasí, Diana Gadish, María García Vera, Xavier Manubens i Verónica Navas. El focus de la nostra recerca es col·loca en un coneixement que ve sobretot del cos. Partint de les diferents pràctiques artístiques individuals de cadascuna i confrontant-les, generem entramats de descobriments, suggeriments o pistes al voltant dels sabers d’un cos. Ens interessa trencar les construccions jeràrquiques en relació amb el coneixement.

Amb Carlos Alba Hernández, Paula Bagán Pérez, Marc Brañas Ardiaca, Valentina Bürgin, Víctor Campos Codina, Sara Cardona Torres, Izan Carrasco Ávila, Alexandra Farias Ayala, John Kevin Flores Tenecora, Ariadna Gómez Cano, Paddy Hally García, Ali Hassan, Nerea Jurado Sicilia, Lucía Mansilla Balastegui, Salma Kaliha, Michael Mba Moiche, Alexandra Navarro Bosquet, Hajar Ouacha, José Gabriel Pardell Moreno, Alexandro Rodríguez Escobar, Anna Seisdedos Martínez (alumnes de 4rt ESO) i Blanca Pérez-Portabella i Assumpció González (docents).

Més informació aquí.

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.