Marcel·lí Antúnez reposa PSEUDO // 21 de febrer a les 20h. Entrada lliure

En el marc de l’exposició retrospectiva Sistematúrgia. Accions, Dispositius i Dibuixos es reposaran algunes de les meves performances i espectacles. Demà, 21 de febrer, a les 20h iniciem aquest cicle i presentem la meva última peça PSEUDO a Arts Santa Mònica.  L’entrada serà lliure i l’aforament limitat, així que si el voleu veure arribeu d’hora!

pseudo 2

PSEUDO (2012) – Divendres 21 de febrer, a les 20h. Claustre de l’Arts Santa Mònica

PSEUDO és una performance interactiva que compta amb l’acció dels espectadors, diverses pantalles, un Onomatopeion, un cap robotitzat i un actuant vestit amb un Dreskeleton. El Dreskeleton és una interfície corporal de naturalesa exosquelètica que vesteix Marcel·lí Antúnez Roca.

Les arrels de la proposta escènica “Pseudo” s’enfonsen en “Cotrone”, un muntatge que Antúnez va crear el 2010 i que inventava un quart acte inexistent de “Els gegants de la muntanya”, l’últim i inacabat drama de Luigi Pirandello. Ara, als relats que formaven part d’aquell acte final imaginari s’hi afegeixen les històries d’un Acte zero. I totes aquestes escenes es descomponen i s’entrellacen de formes diverses per originar noves narracions en un calidoscopi teatral forjat amb l’ajuda de les darreres tecnologies.
pseudo 1
L’Arsenal de les Aparicions es una versió sofisticada del dispositiu que projecta
ombres a l’interior de la cova platònica, i d’altres formes de projecció com la llanterna màgica, el cinema, els smartphones o els espais mecatrònics que utilitza
Marcel·lí en les seves performances.

Aquí no trobareu cap pati de butaques on us pugueu instal·lar còmodament mentre veieu el que passa a l’altre costat de la “quarta paret”. Sereu part d’un espectacle que us mantindrà en moviment constant i on estareu envoltats de sons, projeccions, sensors i mecanismes autònoms.

pseudo4

Us hi esperem!

www.marceliantunez.com

https://www.facebook.com/marcelli.antunezroca

 

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.