INAUGURACIÓ 22 CUBIC _ JOANA MOHER _ CRISTINA PLANAS _ LISA STERTZ

inauguració de les obres – obra de la residència artística 22cubic ESPAI / OBJECTE / COS amb:
Joana Moher (Portugal) _ESPAI__ biotèxtil, visuals i intervenció sonora
Cristina Planas (Perú) _OBJECTE__ escultura instal·lació
Lisa Stertz (Alemanya) _COS__ performance en viu

 Dins de cada concepte es proposà crear una obra per artista que relaciones i barreges amb les altres. Primer es realitzà la residència ESPAI. Després, dins d’aquest espai ja intervingut, la següent residència creà l’OBJECTE. Amb el que va resultar d’ambdues conclourà la tercera residència: el COS. Les propostes elaborades durant la residència tenen una unió entre si a resultes en una obra conjunta (comú) desenvolupada a partir de tres mons – tres artistes – tres creacions. 22cubic ESPAI/OBJECTE/COS concep la interrelació com a vital motor creatiu i promou l’herència de propostes (sensibilitats) a través dels processos d’investigació.

cartell Enrich F.

Dissabte 26 de maig del 2018
obertura 20:30H
entrada lliure i gratuïta

esp_____________________________________________________________________

inauguración de las obras – obra de la residencia artística 22cubic ESPACIO / OBJETO / CUERPO con:
Joana Moher (Portugal) _ESPACIO__ biotextil, visuales e intervención sonora
Cristina Planas (Perú) _OBJETO__ escultura instalación
Lisa Stertz (Alemania) _CUERPO__ performance en vivo

Dentro de cada concepto se propuso crear una obra por artista que tuviese relación y se entremezclase con otras. Primero se realizó la residencia ESPACIO. Después, dentro de este espacio ya intervenido, la siguiente residencia creó el OBJETO. Con lo que resultó de ambas concluirá la tercera residencia: el CUERPO. Las propuestas elaboradas durante la residencia tienen una unión entre sí a resultas en una obra conjunta (común) desarrollada a partir de tres mundos – tres artistas – tres creaciones. 22cubic ESPACIO / OBJETO / CUERPO concibe la interrelación como vital motor creativo y promueve la herencia de propuestas (sensibilidades) a través de los procesos de investigación.

cartel Enrich F.

sábado 26 de mayo de 2018
apertura 20:30H
entrada libre y gratuita

 

Esta entrada fue publicada en Activitats y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.