22cubic Nit de Performance amb Paloma Orts i Helen Ceballos

Els convidem a la presentació de les obres de les artistes en residència a 22cubic d’aquest estiu. Serà una nit de performance amb dues artistes procedents de diferents mars: Paloma Orts artista de València, terra costanera del Mediterrani i Helen Ceballos artista del Carib Antillà, oriünda del moviment entre les seves illes. Hem convidat a aquestes dues artistes del cos a fer accions individuals en una mateixa nit, on s’apreciaran aquests dos universos marins – terrenals junt amb els seus vincles i afectes particulars.

 

 

HORARI

22 // 09 // 2018

19H

ENTRADA

LLIURE I GRATUÏTA

+info: http://www.materic.org/ca/22cubic-nit-de-performance-amb-paloma-orts-i-helen-ceballos/

esp_____________________________________________________

 Les invitamos a la presentación de las obras de las artistas residentes en 22cubic durante este verano. Será una noche de performance junto a dos artistas procedentes de distintos mares: Paloma Orts artista de Valencia, tierra costera del Mediterráneo y Helen Ceballos artista del Caribe Antillano, oriunda del movimiento entre sus islas. Hemos convidado a estas dos artistas del cuerpo a hacer acciones individuales en una misma noche, donde se apreciarán estos dos universos marinos – terrenales junto a sus vínculos y afectos particulares.

 

HORARIO

22 // 09 // 2018

19H

 

 

Esta entrada fue publicada en Activitats y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.