Taller de creació de marionetes amb Juliana Notari

Juliana Notari piel ojos corazón taller de creación de marionetas en materic.orgcat//
Taller intensiu de creació de marionetes des de la connexió corporal, visceral i subjectiva amb una matèria triada per a la composició de textura, dramatisme i gestualitat.
Per Juliana Notari, l’elecció de les matèries que componen la construcció de la marioneta defineix el moviment i l’existència de l’objecte animat. Artistes i educadores aprendran una forma inèdita i personal de construir marionetes, així com una eina per a la creació artística i l’educació transformadora.
El pensament és espiral. Dins de tot procés creatiu passem moltes vegades pels mateixos punts, cada vegada amb una mirada i perspectiva diferents. Les diferents etapes del procés es barregen i se separen. És la incansable acció de morir i viure, d’observar i sentir el que és part i tot. Les marionetes de Juliana Notari estan fetes amb automatèries, és a dir, elements vivencials, com roba, fulles, plantes, terres, fils, fibres o sang.

DATES I HORARIS
8, 9 i 10 de Novembre 2019
divendres // 18H a 22H
dissabte // 11H a 15H – 16:30H a 19:30H
diumenge // 11H a 15H – 16:30H a 19:30H
_18H DE TALLER_

INSCRIPCIONS i INFORMACIÓ
marionetelivre@sindominio.net

+info: http://www.materic.org/ca/taller-de-creacio-de-marionetes-amb-juliana-notari/

esp//
Taller intensivo de creación de marioneta desde la conexión corporal, visceral y subjetiva con una materia elegida para la composición de textura, dramaticidad y gestualidad.
Para Juliana Notari, la elección de las materias que componen la construcción de la marioneta define el movimiento y la existencia del objeto animado. Artistas y educadores aprenderán una forma inédita y personal de construir marionetas, así como una herramienta para la creación artística y la educación transformadora.
El pensamiento es espiral. Dentro de todo proceso creativo pasamos muchas veces por los mismos puntos, cada vez con una mirada y perspectiva diferentes. Las distintas etapas del proceso se mezclan y se separan. Es la incansable acción de morir y vivir, de observar y sentir lo que es parte y todo. Las marionetas de Juliana Notari están hechas con automaterias, es decir, elementos vivenciales, como ropa, hojas, plantas, tierras, hilos, fibras o sangre.

FECHAS Y HORARIOS
8,9 y 10 de noviembre 2019
viernes // 18H a 22H
sábado // 11H a 15H – 16:30H a 19:30H
domingo // 11H a 15H – 16:30H a 19:30H
_18H DE TALLER_

INSCRIPCIONES e INFORMACIÓN
marionetelivre@sindominio.net

+info: http://www.materic.org/taller-de-creacion-de-marionetas-con-juliana-notari/

Juliana Notari piel ojos corazón taller de creación de marionetas en materic.org

Esta entrada fue publicada en Activitats y etiquetada , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.